Competències i objectius
- Context de l'assignatura per al curs 2014-15
- Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
- Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2014-15
Context de l'assignatura per al curs 2014-15
Sense dades
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
Competències generals
- CG2 : Capacitat d'organització i planificació.
- CG4 : Resolució de problemes.
- CG7 : Habilitats en relacions interpersonals.
- CG8 : Treball en equip.
Competències Específiques
- CE1 : Conèixer, experimentar i dominar les tècniques de laboratori des del rigor científic.
- CE10 : Administrar unitats de producció culinària.
- CE2 : Aplicar i supervisar l'execució de tot tipus de tècniques de manipulació, conservació i regeneració d'aliments.
- CE9 : Organitzar processos de producció culinària
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2014-15
Sense dades
;