Competències i objectius

 

Context de l'assignatura per al curs 2014-15

Sense dades

 

 

Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)

Competències generals

  • CG2 : Capacitat d'organització i planificació.
  • CG4 : Resolució de problemes.
  • CG7 : Habilitats en relacions interpersonals.
  • CG8 : Treball en equip.

 

Competències Específiques

  • CE1 : Conèixer, experimentar i dominar les tècniques de laboratori des del rigor científic.
  • CE10 : Administrar unitats de producció culinària.
  • CE2 : Aplicar i supervisar l'execució de tot tipus de tècniques de manipulació, conservació i regeneració d'aliments.
  • CE9 : Organitzar processos de producció culinària

 

 

 

Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2014-15

Sense dades

 

 

;

Dades generals

Codi: 78412
Professor/a responsable:
Sense dades
Crèdits ECTS: 1,00
Crèdits teòrics: 0,20
Crèdits pràctics: 0,20
Càrrega no presencial: 0,60

Departaments amb docència

  • Dep.: ANÀLISI GEOGRÀFICA REGIONAL I GEOGRAFIA FÍSICA
    Àrea: ANÀLISI GEOGRÀFICA REGIONAL
    Crèdits teòrics: 0,2
    Crèdits pràctics: 0,2
    Aquest departament és responsable de l'assignatura.
    Aquest dep. és responsable de l'acta.

Estudis en què s'imparteix