Competencies and objectives

 

Course context for academic year 2014-15

No data

 

 

Course content (verified by ANECA in official undergraduate and Master’s degrees)

General Competences

  • CG2 : Capacidad de organización y planificación.
  • CG4 : Resolución de problemas.
  • CG7 : Habilidades en relaciones interpersonales.
  • CG8 : Trabajo en equipo.

 

Specific Competences

  • CE1 : Conocer, experimentar y dominar las técnicas de laboratorio desde el rigor científico.
  • CE10 : Administrar unidades de producción culinaria.
  • CE2 : Aplicar y supervisar la ejecución de todo tipo de técnicas de manipulación, conservación y regeneración de alimentos.
  • CE9 : Organizar procesos de producción culinaria.

 

 

 

Specific objectives stated by the academic staff for academic year 2014-15

No data

 

 

;

General

Code: 78412
Lecturer responsible:
No data
Credits ECTS: 1,00
Theoretical credits: 0,20
Practical credits: 0,20
Distance-base hours: 0,60

Departments involved

  • Dept: REGIONAL GEOGRAPHICAL ANALYSIS AND PHYSICAL GEOGRAPHY
    Area: REGIONAL GEOGRAPHICAL ANALYSIS
    Theoretical credits: 0,2
    Practical credits: 0,2
    This Dept. is responsible for the course.
    This Dept. is responsible for the final mark record.

Study programmes where this course is taught