Competències i objectius
Context de l'assignatura per al curs 2018-19
Sense dades
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
Competències generals
- CG12 : Creativitat.
- CG2 : Capacitat d'organització i planificació.
- CG6 : Aplicació coneixements teòrics a la pràctica.
Competències Específiques
- CE4 : Desenvolupar i supervisar processos de preparació i plats de cuina creativa o d'autor.
- CE7 : Dissenyar ofertes gastronòmiques.
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2018-19
Sense dades
Dades generals
Codi:
78411
Professor/a responsable:
Sense dades
Crèdits ECTS:
3,00
Crèdits teòrics:
0,60
Crèdits pràctics:
0,60
Càrrega no presencial:
1,80
Departaments amb docència
-
Dep.:
ORGANITZACIÓ D'EMPRESES
Àrea: ORGANITZACIÓ D'EMPRESES
Crèdits teòrics: 0,6
Crèdits pràctics: 0,6
Aquest departament és responsable de l'assignatura.
Aquest dep. és responsable de l'acta.
Estudis en què s'imparteix
-
EXPERT IN CUINA TECNOLÒGICA
Tipus d'assignatura: OBLIGATÒRIES (Curs: 1)