Competencies and objectives
Course context for academic year 2019-20
No data
Course content (verified by ANECA in official undergraduate and Master’s degrees)
General Competences
- CG1 : Capacidad de análisis y síntesis.
- CG10 : Compromiso ético.
- CG3 : Capacidad de gestión de la información.
- CG9 : Reconocimiento de la diversidad y la multiculturalidad.
Specific Competences
- CE1 : Conocer, experimentar y dominar las técnicas de laboratorio desde el rigor científico.
- CE5 : Catar alimentos para su selección y uso en hostelería.
- CE8 : Gestionar procesos de aprovisionamiento en restauración.
- CE9 : Organizar procesos de producción culinaria.
Specific objectives stated by the academic staff for academic year 2019-20
No data
General
Code:
78407
Lecturer responsible:
IVARS BAIDAL, JOSEP ANTONI
Credits ECTS:
4,00
Theoretical credits:
0,80
Practical credits:
0,80
Distance-base hours:
2,40
Departments involved
-
Dept:
CHEMICAL ANALYSIS, NUTRITION AND FOOD SCIENCE
Area: NUTRITION AND FOOD SCIENCE
Theoretical credits: 0,8
Practical credits: 0,8
This Dept. is responsible for the course.
This Dept. is responsible for the final mark record.
Study programmes where this course is taught
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EXPERTO EN COCINA TECNOLÓGICA
Course type: COMPULSORY (Year: 1)