Competencies and objectives

 

Course context for academic year 2014-15

No data

 

 

Course content (verified by ANECA in official undergraduate and Master’s degrees)

General Competences

  • CG1 : Capacidad de análisis y síntesis.
  • CG10 : Compromiso ético.
  • CG3 : Capacidad de gestión de la información.
  • CG9 : Reconocimiento de la diversidad y la multiculturalidad.

 

Specific Competences

  • CE1 : Conocer, experimentar y dominar las técnicas de laboratorio desde el rigor científico.
  • CE5 : Catar alimentos para su selección y uso en hostelería.
  • CE8 : Gestionar procesos de aprovisionamiento en restauración.
  • CE9 : Organizar procesos de producción culinaria.

 

 

 

Specific objectives stated by the academic staff for academic year 2014-15

No data

 

 

;

General

Code: 78407
Lecturer responsible:
No data
Credits ECTS: 4,00
Theoretical credits: 0,80
Practical credits: 0,80
Distance-base hours: 2,40

Departments involved

  • Dept: CHEMICAL ANALYSIS, NUTRITION AND FOOD SCIENCE
    Area: NUTRITION AND FOOD SCIENCE
    Theoretical credits: 0,8
    Practical credits: 0,8
    This Dept. is responsible for the course.
    This Dept. is responsible for the final mark record.

Study programmes where this course is taught