Competencies and objectives

 

Course context for academic year 2014-15

No data

 

 

Course content (verified by ANECA in official undergraduate and Master’s degrees)

General Competences

  • CG4 : Resolución de problemas.
  • CG5 : Capacidad de toma de decisiones y de liderazgo.
  • CG8 : Trabajo en equipo.

 

Specific Competences

  • CE1 : Conocer, experimentar y dominar las técnicas de laboratorio desde el rigor científico.
  • CE2 : Aplicar y supervisar la ejecución de todo tipo de técnicas de manipulación, conservación y regeneración de alimentos.
  • CE6 : Actuar bajo normas de seguridad, higiene y protección ambiental en hostelería.

 

 

 

Specific objectives stated by the academic staff for academic year 2014-15

No data

 

 

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General

Code: 78406
Lecturer responsible:
No data
Credits ECTS: 3,00
Theoretical credits: 0,60
Practical credits: 0,60
Distance-base hours: 1,80

Departments involved

  • Dept: CHEMICAL ANALYSIS, NUTRITION AND FOOD SCIENCE
    Area: ANALYTIC CHEMISTRY
    Theoretical credits: 0,6
    Practical credits: 0,6
    This Dept. is responsible for the course.
    This Dept. is responsible for the final mark record.

Study programmes where this course is taught