Competencies and objectives
Course context for academic year 2024-25
No data
Course content (verified by ANECA in official undergraduate and Master’s degrees) for academic year 2024-25
MÁSTER EN DISEÑO, NUEVAS TECNOLOGÍAS Y GESTIÓN DE LA INNOVACIÓN EN EL SECTOR DEL CALZADO
General Competences
- CG1 : Ser capaç d'analitzar i sintetitzar els continguts propis relacionats amb les noves tecnologies aplicables al sector del calçat.
- CG2 : Ser capaç d'obtenir habilitats necessàries per al control de la qualitat en el sector del calçat.
- CG3 : Ser capaç d'obtenir habilitats adequades enfocades al disseny del calçat.
- CG4 : Ser capaç de planificar i gestió de les empreses del calçat.
Specific Competences
- CE1 : Aplicar els coneixements adquirits especialitzats en disseny en el calçat.
- CE27 : Ser capaç de realitzar les tècniques bàsiques del patronatge de calçat tradicional.
- CE30 : Ser capaç de conèixer i executar el tall de peces i escales dels models virtuals i el càlcul de pietaje i escandallo dels models virtuals.
- CE31 : Ser capaç de conèixer i aplicar els requisits de qualitat en cada fase clau del procés de producció del calçat, la presa de dades de cada fase del procés productiu, la redacció d'informe per a assegurar el compliment del producte final d'acord amb les exigències del client.
- CE32 : Ser capaç de conèixer i aplicar els requisits generals de qualitat que ha de complir el calçat acabat.
- CE37 : Ser capaç d'identificar els principals elements de la sabata, naturalesa dels mateixos, processos, etapes, maquinària de fabricació i els diferents tipus de fabricació del calçat.
- CE4 : Conèixer i identificar els coneixements adquirits especialitzats a fi d'identificació de tots els materials que intervenen en la producció de calçat.
- CE9 : Conèixer i identificar els coneixements adquirits en llaures a la innovació del producte.
MÁSTER DE FORMACIÓN PERMANENTE EN DISEÑO, NUEVAS TECNOLOGÍAS Y GESTIÓN DE LA INNOVACIÓN EN EL SECTOR DEL CALZADO
Conocimientos/Contenidos
- CON1 : Posseir i comprendre coneixements que aporten una base o oportunitat de ser originals en el desenvolupament i/o aplicació d'idees, sovint en un context d'investigació
- CON2 : Aplicar els coneixements adquirits i resoldre problemes en entorns nous o poc coneguts dins de contextos més amplis (o multidisciplinaris) relacionats amb la seua àrea d'estudi
- CON3 : Conèixer la integració de coneixement i enfrontar-se a la complexitat de formular judicis a partir d'una informació que, sent incompleta o limitada, incloga reflexions sobre les responsabilitats socials i ètiques vinculades a l'aplicació dels seus coneixements i judicis.
- CON4 : Aplicar conclusions ¿ coneixements, continguts i raons últimes que les sustenten¿ a públics especialitzats i no especialitzats d'una manera clara i sense ambigüitats.
- CON5 : Integrar habilitats d'aprenentatge que els permeten continuar ampliant coneixements i estudiar de manera autodirigido o autònom.
Specific competences:>>Optional Module of Biomedicine
- HD1 : Obté les habilitats necessàries per al control de la qualitat en el sector del calçat
- HD2 : Obté les habilitats necessàries per al control de la qualitat en el sector del calçat
Skills/Competences
- C1 : Analitza i sintetitza els continguts propis relacionats amb les noves tecnologies aplicables al sector del calçat
- C11 : Conèixer i identificar els coneixements adquirits en llaures a la innovació del producte.
- C2 : Planificar i gestionar les empreses del calçat
- C29 : Realitzar les tècniques bàsiques del patronatge de calçat tradicional.
- C3 : Aplicar els coneixements adquirits especialitzats en disseny en el calçat.
- C32 : Conèixer i executar el tall de peces i escales dels models virtuals i el càlcul de pietaje i escandallo dels models virtuals.
- C33 : Conèixer i aplicar els requisits de qualitat en cada fase clau del procés de producció del calçat, la presa de dades de cada fase del procés productiu, la redacció d'informe per a assegurar el compliment del producte final d'acord amb les exigències del client.
- C34 : Conèixer i aplicar els requisits generals de qualitat que ha de complir el calçat acabat.
- C39 : Identificar els principals elements de la sabata, naturalesa d'aquests, processos, etapes, maquinària de fabricació i els diferents tipus de fabricació del calçat.
- C6 : Conèixer i identificar els coneixements adquirits especialitzats a fi d'identificació de tots els materials que intervenen en la producció de calçat.
EXPERTO/A EN NUEVAS TECNOLOGÍAS Y CONTROL DE LA CALIDAD APLICABLE AL SECTOR DEL CALZADO
General Competences
- CON4 : Aplicar conclusions ¿ coneixements, continguts i raons últimes que les sustenten¿ a públics especialitzats i no especialitzats d'una manera clara i sense ambigüitats.
Conocimientos/Contenidos
- CON1 : Posseir i comprendre coneixements que aporten una base o oportunitat de ser originals en el desenvolupament i/o aplicació d'idees, sovint en un context d'investigació
- CON5 : Integrar habilitats d'aprenentatge que els permeten continuar ampliant coneixements i estudiar de manera autodirigido o autònom.
Specific competences:>>Optional Module of Biomedicine
- HD1 : Obté les habilitats necessàries per al control de la qualitat en el sector del calçat
- HD2 : Obté les habilitats adequades enfocades al disseny del calçat
Skills/Competences
- CON2 : Aplicar els coneixements adquirits i resoldre problemes en entorns nous o poc coneguts dins de contextos més amplis (o multidisciplinaris) relacionats amb la seua àrea d'estudi
- CON3 : Conèixer la integració de coneixement i enfrontar-se a la complexitat de formular judicis a partir d'una informació que, sent incompleta o limitada, incloga reflexions sobre les responsabilitats socials i ètiques vinculades a l'aplicació dels seus coneixements i judicis.
- C1 : Analitza i sintetitza els continguts propis relacionats amb les noves tecnologies aplicables al sector del calçat
- C11 : Conèixer i identificar els coneixements adquirits en llaures a la innovació del producte.
- C2 : Planificar i gestionar les empreses del calçat
- C29 : Realitzar les tècniques bàsiques del patronatge de calçat tradicional.
- C3 : Aplicar els coneixements adquirits especialitzats en disseny en el calçat.
- C32 : Conèixer i executar el tall de peces i escales dels models virtuals i el càlcul de pietaje i escandallo dels models virtuals.
- C33 : Conèixer i aplicar els requisits de qualitat en cada fase clau del procés de producció del calçat, la presa de dades de cada fase del procés productiu, la redacció d'informe per a assegurar el compliment del producte final d'acord amb les exigències del client.
- C34 : Conèixer i aplicar els requisits generals de qualitat que ha de complir el calçat acabat.
- C39 : Identificar els principals elements de la sabata, naturalesa d'aquests, processos, etapes, maquinària de fabricació i els diferents tipus de fabricació del calçat.
- C6 : Conèixer i identificar els coneixements adquirits especialitzats a fi d'identificació de tots els materials que intervenen en la producció de calçat.
Specific objectives stated by the academic staff for academic year 2024-25
No data
General
Code:
79120
Lecturer responsible:
GARCIA MARTINEZ, ANDREA
Credits ECTS:
4,50
Theoretical credits:
1,00
Practical credits:
0,80
Distance-base hours:
2,70
Departments involved
-
Dept:
COMMERCIAL LAW AND PROCEDURAL LAW
Area: COMMERCIAL LAW
Theoretical credits: 1
Practical credits: 0,8
This Dept. is responsible for the course.
This Dept. is responsible for the final mark record.
Study programmes where this course is taught
-
EXPERTO EN NUEVAS TECNOLOGÍAS Y CONTROL DE LA CALIDAD APLICABLE AL SECTOR DEL CALZADO
Course type: COMPULSORY (Year: 1)
-
MÁSTER DE FORMACIÓN PERMANENTE EN DISEÑO, NUEVAS TECNOLOGÍAS Y GESTIÓN DE LA INNOVACIÓN EN EL SECTOR DEL CALZADO
Course type: COMPULSORY (Year: 1)
-
MÁSTER EN DISEÑO, NUEVAS TECNOLOGÍAS Y GESTIÓN DE LA INNOVACIÓN EN EL SECTOR DEL CALZADO
Course type: COMPULSORY (Year: 1)
-
EXPERTO/A EN NUEVAS TECNOLOGÍAS Y CONTROL DE LA CALIDAD APLICABLE AL SECTOR DEL CALZADO
Course type: COMPULSORY (Year: 1)