Competències i objectius
Context de l'assignatura per al curs 2022-23
Sense dades
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials) per al curs 2022-23
ESPECIALISTA EN CIÈNCIA I TECNOLOGIA CULINÀRIA, MARIDATGES, ARROSSOS I ALTA CUINA MEDITERRÀNIA
Competències generals
- CG3 : Aprofundir en el coneixement i aplicació de l'equipament relacionat amb l'alta cuina mediterrània.
Competències Específiques
- CE1 : Distingir varietats, especejament, corts i aplicacions culinàries dels aliments implicats en els arrossos i l'alta cuina mediterrània.
MÀSTER EN ARROSSOS I ALTA CUINA MEDITERRÀNIA APLICADA
Competències generals
- CG3 : Aprofundir en el coneixement i aplicació de l'equipament relacionat amb l'alta cuina mediterrània.
Competències Específiques
- CE6 : Classificar, avaluar i descriure les propietats de les matèries primeres utilitzades en cuina mediterrània atenent a les seues característiques organolépticas, nutricionals, de qualitat i possibilitats d'intervenció en les ofertes gastronòmiques.
- CE7 : Distingir varietats, especejament, corts i aplicacions culinàries dels aliments implicats en els arrossos i l'alta cuina mediterrànies.
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2022-23
Sense dades
Dades generals
Codi:
78953
Professor/a responsable:
Maestre Pérez, Salvador
Crèdits ECTS:
4,00
Crèdits teòrics:
0,90
Crèdits pràctics:
0,30
Càrrega no presencial:
2,80
Departaments amb docència
-
Dep.:
CIENCIES AMBIENTALS I RECURSOS NATURALS
Àrea: ZOOLOGIA
Crèdits teòrics: 0,15
Crèdits pràctics: 0,05 -
Dep.:
QUIMICA ANALITICA, NUTRICIO I BROMATOLO
Àrea: NUTRICIO I BROMATOLOGIA
Crèdits teòrics: 0,45
Crèdits pràctics: 0,15
Aquest departament és responsable de l'assignatura.
Aquest dep. és responsable de l'acta. -
Dep.:
CIENCIES DEL MAR I BIOLOGIA APLICADA
Àrea: ZOOLOGIA
Crèdits teòrics: 0,15
Crèdits pràctics: 0,05 -
Dep.:
BIOQUIMICA I BIOLOGIA MOLECULAR Y EDAFOL
Àrea: EDAFOLOGIA I QUIMICA AGRICOLA
Crèdits teòrics: 0,15
Crèdits pràctics: 0,05
Estudis en què s'imparteix
-
ESPECIALISTA EN CIÈNCIA I TECNOLOGIA CULINÀRIA, MARIDATGES, ARROSSOS I ALTA CUINA MEDITERRÀNIA
Tipus d'assignatura: OBLIGATÒRIES (Curs: 1)
-
MÀSTER EN ARROSSOS I ALTA CUINA MEDITERRÀNIA APLICADA
Tipus d'assignatura: OBLIGATÒRIES (Curs: 1)