Competencies and objectives

 

Course context for academic year 2022-23

Se aborda la metodología para controlar la materia prima, el proceso de fabricación y el calzado acabado, de modo que podamos conseguir el nivel de calidad optimo para el producto fabricado.
Con todo ello se pretende que el alumno conozca y sea capaz de aplicar los conocimientos adquiridos sobre los procesos productivos en calzado y por otro lado tenga presente para su cumplimiento con los requisitos de calidad que tiene que cumplir el calzado acabado.

 

 

Course content (verified by ANECA in official undergraduate and Master’s degrees) for academic year 2022-23

MÁSTER EN DISEÑO, NUEVAS TECNOLOGÍAS Y GESTIÓN DE LA INNOVACIÓN EN EL SECTOR DEL CALZADO

 

General Competences

  • CG1 : Ser capaç d'analitzar i sintetitzar els continguts propis relacionats amb les noves tecnologies aplicables al sector del calçat.
  • CG2 : Ser capaç d'obtenir habilitats necessàries per al control de la qualitat en el sector del calçat.
  • CG3 : Ser capaç d'obtenir habilitats adequades enfocades al disseny del calçat.
  • CG4 : Ser capaç de planificar i gestió de les empreses del calçat.

 

Specific Competences

  • CE21 : Ser capaç de decidir quan i para quina fi utilitzar un influencer o un prescriptor en la difusió dels productes i ser capaç d'identificar les habilitats dels mateixos.
  • CE26 : Ser capaç de conèixer i aplicar els requisits de qualitat en cada fase del procés de producció del calçat així com la presa de dades de cada fase del procés productiu i l'informe aparellat als mateixos per a poder aplicar solucions i accions correctivas.
  • CE32 : Ser capaç de conèixer i aplicar els requisits generals de qualitat que ha de complir el calçat acabat.
  • CE6 : Conèixer i identificar totes les tècniques de control de qualitat que ha de complir el calçat acabat.
  • CE9 : Conèixer i identificar els coneixements adquirits en llaures a la innovació del producte.

 

MÁSTER DE FORMACIÓN PERMANENTE EN DISEÑO, NUEVAS TECNOLOGÍAS Y GESTIÓN DE LA INNOVACIÓN EN EL SECTOR DEL CALZADO

 

Conocimientos/Contenidos

  • CON1 : Posseir i comprendre coneixements que aporten una base o oportunitat de ser originals en el desenvolupament i/o aplicació d'idees, sovint en un context d'investigació
  • CON2 : Aplicar els coneixements adquirits i resoldre problemes en entorns nous o poc coneguts dins de contextos més amplis (o multidisciplinaris) relacionats amb la seua àrea d'estudi
  • CON3 : Conèixer la integració de coneixement i enfrontar-se a la complexitat de formular judicis a partir d'una informació que, sent incompleta o limitada, incloga reflexions sobre les responsabilitats socials i ètiques vinculades a l'aplicació dels seus coneixements i judicis.
  • CON4 : Aplicar conclusions ¿ coneixements, continguts i raons últimes que les sustenten¿ a públics especialitzats i no especialitzats d'una manera clara i sense ambigüitats.
  • CON5 : Integrar habilitats d'aprenentatge que els permeten continuar ampliant coneixements i estudiar de manera autodirigido o autònom.

 

Specific competences:>>Optional Module of Biomedicine

  • HD1 : Obté les habilitats necessàries per al control de la qualitat en el sector del calçat
  • HD2 : Obté les habilitats necessàries per al control de la qualitat en el sector del calçat

 

Skills/Competences

  • C1 : Analitza i sintetitza els continguts propis relacionats amb les noves tecnologies aplicables al sector del calçat
  • C11 : Conèixer i identificar els coneixements adquirits en llaures a la innovació del producte.
  • C2 : Planificar i gestionar les empreses del calçat
  • C23 : Decidir el moment i adequar la fi d'utilitzar un influencer o un prescriptor en la difusió dels productes i identificar les habilitats d'aquests.
  • C28 : Conèixer i aplicar els requisits de qualitat en cada fase del procés de producció del calçat així com la presa de dades de cada fase del procés productiu i l'informe aparellat als mateixos per a poder aplicar solucions i accions correctives.
  • C34 : Conèixer i aplicar els requisits generals de qualitat que ha de complir el calçat acabat.
  • C8 : Conèixer i identificar totes les tècniques de control de qualitat que ha de complir el calçat acabat.

 

EXPERTO/A EN NUEVAS TECNOLOGÍAS Y CONTROL DE LA CALIDAD APLICABLE AL SECTOR DEL CALZADO

 

General Competences

  • CON4 : Aplicar conclusions ¿ coneixements, continguts i raons últimes que les sustenten¿ a públics especialitzats i no especialitzats d'una manera clara i sense ambigüitats.

 

Conocimientos/Contenidos

  • CON1 : Posseir i comprendre coneixements que aporten una base o oportunitat de ser originals en el desenvolupament i/o aplicació d'idees, sovint en un context d'investigació
  • CON5 : Integrar habilitats d'aprenentatge que els permeten continuar ampliant coneixements i estudiar de manera autodirigido o autònom.

 

Specific competences:>>Optional Module of Biomedicine

  • HD1 : Obté les habilitats necessàries per al control de la qualitat en el sector del calçat
  • HD2 : Obté les habilitats adequades enfocades al disseny del calçat

 

Skills/Competences

  • CON2 : Aplicar els coneixements adquirits i resoldre problemes en entorns nous o poc coneguts dins de contextos més amplis (o multidisciplinaris) relacionats amb la seua àrea d'estudi
  • CON3 : Conèixer la integració de coneixement i enfrontar-se a la complexitat de formular judicis a partir d'una informació que, sent incompleta o limitada, incloga reflexions sobre les responsabilitats socials i ètiques vinculades a l'aplicació dels seus coneixements i judicis.
  • C1 : Analitza i sintetitza els continguts propis relacionats amb les noves tecnologies aplicables al sector del calçat
  • C11 : Conèixer i identificar els coneixements adquirits en llaures a la innovació del producte.
  • C2 : Planificar i gestionar les empreses del calçat
  • C23 : Decidir el moment i adequar la fi d'utilitzar un influencer o un prescriptor en la difusió dels productes i identificar les habilitats d'aquests.
  • C28 : Conèixer i aplicar els requisits de qualitat en cada fase del procés de producció del calçat així com la presa de dades de cada fase del procés productiu i l'informe aparellat als mateixos per a poder aplicar solucions i accions correctives.
  • C34 : Conèixer i aplicar els requisits generals de qualitat que ha de complir el calçat acabat.
  • C8 : Conèixer i identificar totes les tècniques de control de qualitat que ha de complir el calçat acabat.

 

 

 

Specific objectives stated by the academic staff for academic year 2022-23

No data

 

 

General

Code: 79143
Lecturer responsible:
GARCIA MARTINEZ, ANDREA
Credits ECTS: 1,00
Theoretical credits: 0,20
Practical credits: 0,20
Distance-base hours: 0,60

Departments involved

  • Dept: COMMERCIAL LAW AND PROCEDURAL LAW
    Area: COMMERCIAL LAW
    Theoretical credits: 0,2
    Practical credits: 0,2
    This Dept. is responsible for the course.
    This Dept. is responsible for the final mark record.
  • Dept: ADM. ESCUELA POLITÉCNICA SUPERIOR
    Area: UNIVERSITAT D'ALACANT (CURSOS D'ESPECIALITZACIÓ - CONTINUA)
    Theoretical credits: 0
    Practical credits: 0

Study programmes where this course is taught