Competencies and objectives

 

Course context for academic year 2020-21

El módulo de operativa y procesos en alojamientos consiste en dotar al alumno de los conocimientos respecto a las operaciones diarias que se realizan a diario en cada una de las áreas de un hotel así como enseñarles a implementar y gestionar la calidad de éstas.

 

 

Course content (verified by ANECA in official undergraduate and Master’s degrees) for academic year 2020-21

EXPERT IN MANAGEMENT HOTEL AND ACCOMMODATION

 

General Competences

  • CG1 : Dirigir cualquiera de los departamentos de un hotel eficazmente
  • CG2 : Dirigir y gestionar un hotel mejorando su rentabilidad

 

Specific Competences

  • CE1 : Optimizar los procesos de cada departamento del hotel

 

MASTER IN HOTEL MANAGEMENT

 

General Competences

  • CG1 : Dirigir cualquiera de los departamentos de un hotel eficazmente
  • CG2 : Dirigir y gestionar un hotel mejorando su rentabilidad

 

Specific Competences

  • CE1 : Optimizar los procesos de cada departamento del hotel

 

 

 

Specific objectives stated by the academic staff for academic year 2020-21

No data

 

 

General

Code: 79033
Lecturer responsible:
No data
Credits ECTS: 4,00
Theoretical credits: 0,80
Practical credits: 0,80
Distance-base hours: 2,40

Departments involved

  • Dept: COMPANY ORGANISATION
    Area: COMPANY ORGANISATION
    Theoretical credits: 0,8
    Practical credits: 0,8
    This Dept. is responsible for the course.
    This Dept. is responsible for the final mark record.
  • Dept: I. U. D'INVESTIGACIONS TURISTIQUES (10.17)
    Area: UNIVERSITAT D'ALACANT (CURSOS D'ESPECIALITZACIÓ - CONTINUA)
    Theoretical credits: 0
    Practical credits: 0

Study programmes where this course is taught