Competencies and objectives
Course context for academic year 2020-21
El módulo de operativa y procesos en alojamientos consiste en dotar al alumno de los conocimientos respecto a las operaciones diarias que se realizan a diario en cada una de las áreas de un hotel así como enseñarles a implementar y gestionar la calidad de éstas.
Course content (verified by ANECA in official undergraduate and Master’s degrees) for academic year 2020-21
EXPERT IN MANAGEMENT HOTEL AND ACCOMMODATION
General Competences
- CG1 : Dirigir cualquiera de los departamentos de un hotel eficazmente
- CG2 : Dirigir y gestionar un hotel mejorando su rentabilidad
Specific Competences
- CE1 : Optimizar los procesos de cada departamento del hotel
MASTER IN HOTEL MANAGEMENT
General Competences
- CG1 : Dirigir cualquiera de los departamentos de un hotel eficazmente
- CG2 : Dirigir y gestionar un hotel mejorando su rentabilidad
Specific Competences
- CE1 : Optimizar los procesos de cada departamento del hotel
Specific objectives stated by the academic staff for academic year 2020-21
No data
General
Code:
79033
Lecturer responsible:
No data
Credits ECTS:
4,00
Theoretical credits:
0,80
Practical credits:
0,80
Distance-base hours:
2,40
Departments involved
-
Dept:
COMPANY ORGANISATION
Area: COMPANY ORGANISATION
Theoretical credits: 0,8
Practical credits: 0,8
This Dept. is responsible for the course.
This Dept. is responsible for the final mark record. -
Dept:
I. U. D'INVESTIGACIONS TURISTIQUES (10.17)
Area: UNIVERSITAT D'ALACANT (CURSOS D'ESPECIALITZACIÓ - CONTINUA)
Theoretical credits: 0
Practical credits: 0
Study programmes where this course is taught
-
EXPERT IN MANAGEMENT HOTEL AND ACCOMMODATION
Course type: COMPULSORY (Year: 1)
-
MASTER IN HOTEL MANAGEMENT
Course type: COMPULSORY (Year: 1)