Competencies and objectives

 

Course context for academic year 2016-17

No data

 

 

Course content (verified by ANECA in official undergraduate and Master’s degrees)

General Competences

  • CG11 : Conocer y relacionar la práctica de ejercicio con patologías.
  • CG8 : Comprender y utilizar la terminología empleada en ciencias de la salud y en la actividad física.
  • CG9 : Interpretar e integrar los datos clínicos, bioquímicos y farmacológicos en la valoración nutricional del deportista.

 

Specific Competences

  • CE5 : Determinar el estado nutricional de deportistas en función de parámetros antropométricos, bioquímicos y dietéticos.
  • CE6 : Conocer los suplementos nutricionales deportivos y sus efectos en la salud del deportista.

 

 

 

Specific objectives stated by the academic staff for academic year 2016-17

No data

 

 

General

Code: 78119
Lecturer responsible:
No data
Credits ECTS: 2,50
Theoretical credits: 1,00
Practical credits: 0,00
Distance-base hours: 1,50

Departments involved

  • Dept: CHEMICAL ANALYSIS, NUTRITION AND FOOD SCIENCE
    Area: NUTRITION AND FOOD SCIENCE
    Theoretical credits: 1
    Practical credits: 0
    This Dept. is responsible for the course.
    This Dept. is responsible for the final mark record.

Study programmes where this course is taught