Competencies and objectives
Course context for academic year 2023-24
El trabajo fín de grado (TFG) es una materia transversal cuyo desarrollo se realizará asociado a una de las áreas de conocimiento relacionadas con las distintas disciplinas que conforman el plan de estudios.
El TFG será un trabajo original, autónomo y personal cuya elaboración podrá ser individual o coordinada y cada estudiante realizará bajo la orientación de una tutora o tutor, que permitirá mostrar de forma integrada los contenidos formativos y las competencias adquiridas asociadas al título.
El TFG podrá ser presentado en castellano, valenciano o inglés.
Course content (verified by ANECA in official undergraduate and Master’s degrees) for academic year 2023-24
Specific Competences (CE)
- E60 : Dissenyar, planificar i executar un programa d'educació dieteticonutricional tant en individus sans com en malalts, aplicant-hi els mètodes de recuperació de la informació, les habilitats de comunicació i les tecnologies de la informació i comunicació d'u
- E61 : Aplicar els coneixements de les ciències dels aliments per a analitzar, en una situació real, les modificacions que experimenten els aliments i productes alimentaris com a conseqüència dels processos tecnològics, culinaris i dels sistemes de producció, elaboració, transformació i conservació, i que poden afectar la seua composició química, les seues propietats fisicoquímiques, el seu valor nutritiu, la seua biodisponibilitat i les seues característiques organolèptiques.
- E62 : Aplicar els coneixements de les ciències de la nutrició, la dietètica i la salut per a dissenyar i dur a terme, en una situació real, tant en individus sans com malalts, i tenint en compte les condicions inherents al cicle vital, el protocol d'avaluació dietètica de l'estat nutricional, la interpretació del diagnòstic nutricional, l'avaluació dels aspectes nutricionals d'una història clínica i el pla d'actuació dietètica.
- E63 : Desenvolupar les habilitats personals necessàries per a dur a terme intervencions d'educació nutricional de manera òptima.
- E64 : Dissenyar, planificar i executar un programa d'educació dieteticonutricional tant en individus sans com en malalts, aplicant-hi els mètodes de recuperació de la informació, les habilitats de comunicació i les tecnologies de la informació i comunicació d'una manera crítica i efectiva.
Specific transversal competences of the degree course :>>Foreign language proficiency
- CT1 : Llegir i comprendre textos en un idioma estranger.
Specific transversal competences of the degree course :>>IT and information competences
- CT2 : Demostrar destreses i habilitats en informàtica i sistemes informacionals.
Specific transversal competences of the degree course:>>Oral and written communication competences
- CT3 : Demostrar habilitats en comunicació oral i escrita.
Learning outcomes (Training objectives)
No data
Specific objectives stated by the academic staff for academic year 2023-24
No data
General
Code:
27543
Lecturer responsible:
SOSPEDRA LOPEZ, MARIA ISABEL
Credits ECTS:
9,00
Theoretical credits:
0,00
Practical credits:
0,90
Distance-base hours:
8,10
Departments involved
-
Dept:
CONTEMPORARY HUMANITIES
Area: SOCIAL ANTHROPOLOGY
Theoretical credits: 0
Practical credits: 0,01 -
Dept:
PHYSICAL CHEMISTRY
Area: PHYSICAL CHEMISTRY
Theoretical credits: 0
Practical credits: 0,01 -
Dept:
PSYCHOLOGY OF HEALTH
Area: PERSONALITY, EVALUATION AND PSYCHOLOGICAL TREATMENT
Theoretical credits: 0
Practical credits: 0,03 -
Dept:
BIOCHEMISTRY AND MOLECULAR BIOLOGY AND SOIL AND AGRICULTURAL CHEMISTRY
Area: BIOCHEMISTRY AND MOLECULAR BIOLOGY
Theoretical credits: 0
Practical credits: 0,02 -
Dept:
PSYCHOLOGY OF HEALTH
Area: BASIC PSCHOLOGY
Theoretical credits: 0
Practical credits: 0,01 -
Dept:
NURSING
Area: NURSING
Theoretical credits: 0
Practical credits: 0,26
This Dept. is responsible for the course.
This Dept. is responsible for the final mark record. -
Dept:
PHILOSOPHY OF LAW AND INTERNATIONAL PRIVATE LAW
Area: PHILOSOPHY OF LAW
Theoretical credits: 0
Practical credits: 0,02 -
Dept:
BIOTECHNOLOGY
Area: CELLULAR BIOLOGY
Theoretical credits: 0
Practical credits: 0,02 -
Dept:
PHYSIOLOGY, GENETICS AND MICROBIOLOGY
Area: PHYSIOLOGY
Theoretical credits: 0
Practical credits: 0,05 -
Dept:
PHYSIOLOGY, GENETICS AND MICROBIOLOGY
Area: MICROBIOLOGY
Theoretical credits: 0
Practical credits: 0,05 -
Dept:
CHEMICAL ANALYSIS, NUTRITION AND FOOD SCIENCE
Area: NUTRITION AND FOOD SCIENCE
Theoretical credits: 0
Practical credits: 0,09 -
Dept:
CHEMICAL ANALYSIS, NUTRITION AND FOOD SCIENCE
Area: ANALYTIC CHEMISTRY
Theoretical credits: 0
Practical credits: 0,05 -
Dept:
COMMUNITY NURSING, PREVENTATIVE MEDICINE AND PUBLIC HEALTH
Area: NURSING
Theoretical credits: 0
Practical credits: 0,1 -
Dept:
COMMUNITY NURSING, PREVENTATIVE MEDICINE AND PUBLIC HEALTH
Area: HISTORY OF SCIENCE
Theoretical credits: 0
Practical credits: 0,06 -
Dept:
COMMUNITY NURSING, PREVENTATIVE MEDICINE AND PUBLIC HEALTH
Area: PREVENTATIVE MEDICINE AND PUBLIC HEALTH
Theoretical credits: 0
Practical credits: 0,06 -
Dept:
SOCIOLOGY II
Area: SOCIOLOGY
Theoretical credits: 0
Practical credits: 0,01 -
Dept:
OPTICS, PHARMACOLOGY AND ANATOMY
Area: HUMAN ANATOMY AND EMBRIOLOGY
Theoretical credits: 0
Practical credits: 0,04 -
Dept:
SOCIOLOGIA I
Area: SOCIOLOGY
Theoretical credits: 0
Practical credits: 0,01
Study programmes where this course is taught
-
DEGREE IN HUMAN NUTRITION & DIETETICS
Course type: END OF DEGREE WORK (Year: 4)