Competencies and objectives
Course context for academic year 2023-24
Es una asignatura instrumental relacionada con el uso de las Tecnología de la Información y la Comunicación (TIC), la investigación científica para la generación de conocimiento y la implementación de este conocimiento en la práctica de la nutrición humana y dietética.
Course content (verified by ANECA in official undergraduate and Master’s degrees) for academic year 2023-24
Specific Competences (CE)
- E14 : Tenir capacitat d'elaborar informes i emplenar registres relatius a intervenció professional del dietista nutricionista.
- E52 : Adquirir la formació bàsica per a l'activitat investigadora, amb capacitat per aformular hipòtesis, recollir i interpretar la informació per a la resolució de problemes seguint el mètode científic, i comprendre la importància i les limitacions del pensament científic en matèria sanitària i nutricional. Comprendre i utilitzar la terminologia que es fa servir en ciències de la salut.
- E53 : Conèixer, valorar críticament i saber utilitzar i aplicar les fonts d'informació relacionades amb la nutrició, l'alimentació, estils de vida i aspectes sanitaris.
- E54 : Conèixer, valorar críticament i saber utilitzar i aplicar les fonts d'informació relacionades amb nutrició, alimentació, estils de vida i aspectes sanitaris.
- E55 : Conèixer els sistemes d'informació sanitària.
Specific transversal competences of the degree course :>>Foreign language proficiency
- CT1 : Llegir i comprendre textos en un idioma estranger.
Specific transversal competences of the degree course :>>IT and information competences
- CT2 : Demostrar destreses i habilitats en informàtica i sistemes informacionals.
Specific transversal competences of the degree course:>>Oral and written communication competences
- CT3 : Demostrar habilitats en comunicació oral i escrita.
General Competences of the Degree Course (CG):>>Nutrition, dietetics and health module
- 51 : Ser capaç de fonamentar els principis científics que sustenten la intervenció del dietista nutricionista, supeditant la seua actuació professional a l'evidència científica.
Learning outcomes (Training objectives)
No data
Specific objectives stated by the academic staff for academic year 2023-24
No data
General
Code:
27539
Lecturer responsible:
ORTS CORTES, MARIA ISABEL
Credits ECTS:
9,00
Theoretical credits:
2,80
Practical credits:
0,80
Distance-base hours:
5,40
Departments involved
-
Dept:
NURSING
Area: NURSING
Theoretical credits: 2,8
Practical credits: 0,8
This Dept. is responsible for the course.
This Dept. is responsible for the final mark record.
Study programmes where this course is taught
-
DEGREE IN HUMAN NUTRITION & DIETETICS
Course type: COMPULSORY (Year: 4)