Competències i objectius

 

Context de l'assignatura per al curs 2023-24

L'assignatura aborda el llegat actual de les tradicions culinàries i gastronòmiques de les comarques d'Alacant, el paper protagonista que han tingut les dones (les cuineres del territori) en el seu procés de configuració i transmissió, així com l'interés que reuneix aquest patrimoni per a la consecució d'una alimentació saborosa, saludable i sostenible

 

 

Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)

Sense dades

 

 

Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2023-24

Analitzar el procés de configuració de les tradicions culinàries i gastronòmiques de les comarques d'Alacant
Abordar els principals reptes que ha d'afrontar aquest llegat culinari i gastronòmic, així com les oportunitats que pot oferir per a aconseguir una alimentació saborosa, saludable i sostenible
Analitzar des de la perspectiva territorial i les característiques de l'oferta culinària tradicional, les principals rutes gastronòmiques de la província d'Alacant

 

 

Dades generals

Codi: 92229
Professor/a responsable:
BERNABEU MESTRE, JOSEP
Crèdits ECTS: 2,00
Crèdits teòrics: 2,00
Crèdits pràctics: 0,00
Càrrega no presencial: 0,00

Departaments amb docència

Sense dades

Estudis en què s'imparteix