Competències i objectius

 

Context de l'assignatura per al curs 2021-22

Amb l'assignatura de “gastronomia sostenible: l'art i la ciència del bon menjar”, es pretén, d'una banda, compartir amb els alumnes els principals elements que configuren el saber culinari i gastronòmic i quin ha sigut la seua evolució fins a convertir a la gastronomia sostenible en una de les estratègies que millor pot ajudar a fer realitat l'agenda dels objectius de desenvolupament sostenible. Per un altre, mostrar, des de la nostra cultura alimentària, les possibilitats que ofereix la gastronomia sostenible per a menjar el que cal menjar i gaudir fent-ho.

 

 

Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)

Sense dades

 

 

Resultats d'aprenentatge (Objectius formatius)

Sense dades

 

 

Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2021-22

.Analitzar, des d'una perspectiva interdisciplinària, les claus de la cultura alimentària mediterrània i l'alternativa gastronòmica associada a la condició de eco-sostenible que reuneix el seu model de producció i consum d'aliments
• Conéixer els principals elements que configuren el saber gastronòmic, els seus conceptes i tendències
• Conéixer el valor de les tradicions culinàries i gastronòmiques (i en concret l'alacantina i valenciana) en la recuperació i promoció d'una gastronomia compromesa amb el territori, saborosa, saludable i sostenible

 

 

;

Dades generals

Codi: 91137
Professor/a responsable:
BERNABEU MESTRE, JOSEP
Crèdits ECTS:
Crèdits teòrics: 4,00
Crèdits pràctics: 0,00
Càrrega no presencial:

Departaments amb docència

Sense dades

Estudis en què s'imparteix