Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Guies docents
LA GASTRONOMIA ESPANYOLA. UN FOGÓ DE CULTURA I HISTÒRIA

Competències i objectius

 

Context de l'assignatura per al curs 2019-20

L'objectiu d'aquesta assignatura és aportar una visió sobre l'alimentació a Espanya, des dels seus orígens fins a les èpoques més recents, dedicant especial atenció als aspectes històrics i culturals que expliquen l'evolució de la gastronomia en el nostre país.

 

 

Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)

Sense dades

 

 

Resultats d'aprenentatge (Objectius formatius)

Sense dades

 

 

Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2019-20

El objetivo de este curso se centra en la historia de la alimentación que desde sus inicios está ligada a la historia de la humanidad y a la búsqueda de los recursos alimenticios dependiendo de su ubicación para aprovecharlos en beneficio de su salud.

A través de la alimentación es posible adentrarse en la historia, la geografía, el arte, la literatura, y múltiples aspectos culturales, pues las costumbres gastronómicas nos brindan la oportunidad de conocer la  evolución del hombre y la historia de  distintas civilizaciones.

 

 

Dades generals

Codi: 91048
Professor/a responsable:
ALVAREZ CAÑAS, MARIA LUISA
Crèdits ECTS:
Crèdits teòrics: 4,00
Crèdits pràctics: 0,00
Càrrega no presencial:

Departaments amb docència

Sense dades

Estudis en què s'imparteix