Competències i objectius

 

Context de l'assignatura per al curs 2019-20

L'objectiu és abordar el concepte de gastronomia saludable en el marc de la cultura alimentària mediterrània i la recuperació de les tradicions culinàries, i mostrar la seua utilitat per a aconseguir una alimentació i nutrició adequades.

 

 

Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)

Sense dades

 

 

Resultats d'aprenentatge (Objectius formatius)

Sense dades

 

 

Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2019-20

Analizar, desde una perspectiva interdisciplinar, las claves de la cultura alimentaria mediterránea y como puede contribuir al desarrollo de una gastronomía saludable y enmarcada dentro de un modelo de producción y consumo de alimentos eco-sostenible Conocer la tradición culinaria valenciana y su desarrollo en el contexto de la gastronomía occidental y la dieta mediterránea Analizar el papel que pueden jugar tradiciones culinarias como la valenciana en la recuperación y promoción de una alimentación saludable

 

 

;

Dades generals

Codi: 91007
Professor/a responsable:
BERNABEU MESTRE, JOSEP
Crèdits ECTS:
Crèdits teòrics: 4,00
Crèdits pràctics: 0,00
Càrrega no presencial:

Departaments amb docència

Sense dades

Estudis en què s'imparteix