Competències i objectius
Context de l'assignatura per al curs 2018-19
Sense dades
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
ESPECIALISTA EN TÈCNIQUES AVANÇADES DE GESTIÓ DE LA RESTAURACIÓ
Competències generals
- CG1 : Millorar capacitat analítica i de síntesi per a resoldre problemes complexos
Competències Específiques
- CE2 : Conèixer, experimentar i dominar les tècniques de laboratori des del rigor científic
- CE3 : Aplicar i supervisar l'execució de tot tipus de tècniques de manipulació, conservació i regeneració d'aliments
- CE7 : Gestionar processos d'aprovisionament en restauració
MASTER EN DIRECCIÓ DE RESTAURANTS I F&B HOTELER
Competències generals
- CG1 : Millorar capacitat analítica i de síntesi per a resoldre problemes complexos
Competències Específiques
- CE2 : Conèixer, experimentar i dominar les tècniques de laboratori des del rigor científic
- CE3 : Aplicar i supervisar l'execució de tot tipus de tècniques de manipulació, conservació i regeneració d'aliments
- CE7 : Gestionar processos d'aprovisionament en restauració
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2018-19
Sense dades
Dades generals
Codi:
79058
Professor/a responsable:
CARRION LOPEZ, OSCAR
Crèdits ECTS:
6,00
Crèdits teòrics:
0,80
Crèdits pràctics:
1,00
Càrrega no presencial:
4,20
Departaments amb docència
-
Dep.:
ORGANITZACIÓ D'EMPRESES
Àrea: ORGANITZACIÓ D'EMPRESES
Crèdits teòrics: 0,8
Crèdits pràctics: 1
Aquest departament és responsable de l'assignatura.
Aquest dep. és responsable de l'acta. -
Dep.:
I. UNIVERSITARI D'INVESTIGACIONS TURISTIQUES (10.17)
Àrea: UNIVERSITAT D'ALACANT (CURSOS D'ESPECIALITZACIÓ - CONTINUA))
Crèdits teòrics: 0
Crèdits pràctics: 0
Estudis en què s'imparteix
-
ESPECIALISTA EN TÈCNIQUES AVANÇADES DE GESTIÓ DE LA RESTAURACIÓ
Tipus d'assignatura: OBLIGATÒRIES (Curs: 1)
-
MASTER EN DIRECCIÓ DE RESTAURANTS I F&B HOTELER
Tipus d'assignatura: OBLIGATÒRIES (Curs: 1)