Competències i objectius

Informació provisional. Pendent d'aprovació.

 

Context de l'assignatura per al curs 2023-24

Sense dades

 

 

Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials) per al curs 2023-24

Competències generals

  • CG1 : Ser capaç d'organitzar i planificar projectes en l'àmbit de l'alta cuina mediterrània.
  • CG2 : Ser capaç d'organitzar-se en els terminis assignats sense alterar la qualitat del producte final.
  • CG3 : Aprofundir en el coneixement i aplicació de l'equipament relacionat amb l'alta cuina mediterrània.
  • CG4 : Respectar els principis ètics i la diversitat.
  • CG6 : Adaptar i ajustar els coneixements adquirits a l'activitat professional, emetent judicis que induïsquen una reflexió crítica en l'àmbit dels arrossos i l'alta cuina mediterrània.
  • CG7 : Adquirir o posseir les habilitats especifiques en l'ús de les TIC (Tecnologies de la Informació i Comunicació) que permeten gestionar adequadament els serveis en aquest sector.

 

Competències Específiques

  • CE1 : Conèixer l'evolució històrica de l'arròs i de l'alta cuina mediterrània.
  • CE10 : Desenvolupar diferents tècniques culinàries d'alt grau d'especialització amb la inclusió de noves tecnologies adaptades als diferents grups d'aliments.
  • CE11 : Conèixer i aprendre el procés de tastos d'aliments i la seua aplicació en la gastronomia mediterrània.
  • CE12 : Ser capaç de distingir i classificar diferents tipus d'arrossos.
  • CE13 : Adquirir el coneixement per a elaborar i crear receptaris d'arrossos.
  • CE14 : Conèixer les elaboracions innovadores aplicades als arrossos.
  • CE15 : Conèixer i adquirir coneixements sobre l'elaboració d'arrossos internacionals.
  • CE16 : Ampliar i aprofundir en les habilitats i els coneixements de la sumillería.
  • CE17 : Conèixer i familiaritzar-se amb els conceptes fonamentes de l'alta cuina mediterrània.
  • CE18 : Adquirir les habilitats necessàries per a poder elaborar receptes innovadores i aplicades a l'alta cuina mediterrània.
  • CE19 : Familiaritzar-se amb el concepte de gastrosofía i aplicar-ho a l'alta cuina mediterrània.
  • CE2 : Comparar els sistemes de producció d'arròs i la seua gestió mediambiental.
  • CE20 : Identificar els processos psicològics implicats en la cuina tecnoemocional i la gastronomia artifici per a millorar la satisfacció de l'usuari.
  • CE21 : Interpretar els factors cognitius i emocionals implicats en la cuina tecnoemocional i gastronomia artifici per a millorar la satisfacció de l'usuari.
  • CE22 : Adquirir habilitats bàsiques en TIC per a gestionar adequadament la informació obtinguda.
  • CE3 : Estimar i avaluar la relació entre el binomi dieta mediterrània i salut.
  • CE4 : Determinar la implicació del turisme gastronòmic i de la globalització alimentària en la gastronomia mediterrània.
  • CE5 : Desenvolupar habilitats d'aprenentatge necessàries per a emprendre estudis posteriors en arrossos i alta cuina mediterrània amb un alt grau d'autonomia.
  • CE6 : Classificar, avaluar i descriure les propietats de les matèries primeres utilitzades en cuina mediterrània atenent a les seues característiques organolépticas, nutricionals, de qualitat i possibilitats d'intervenció en les ofertes gastronòmiques.
  • CE7 : Distingir varietats, especejament, corts i aplicacions culinàries dels aliments implicats en els arrossos i l'alta cuina mediterrànies.
  • CE8 : Conèixer les diferents tècniques culinàries, els seus principis fonamentals i els efectes que produeixen sobre els aliments, els productes alimentaris relacionats amb els arrossos i l'alta cuina mediterrània.
  • CE9 : Comprendre la interrelació i interacció dels fenòmens fisicoquímicos i biològics que ocorren durant el procés de producció, preparació dels aliments.

 

 

 

Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2023-24

Sense dades

 

 

Dades generals

Codi: 78964
Professor/a responsable:
Zaragoza Martí, Ana
Crèdits ECTS: 10,00
Crèdits teòrics: 0,00
Crèdits pràctics: 1,00
Càrrega no presencial: 9,00

Departaments amb docència

  • Dep.: CIENCIES AMBIENTALS I RECURSOS NATURALS
    Àrea: ZOOLOGIA
    Crèdits teòrics: 0
    Crèdits pràctics: 0,04
  • Dep.: PREHIST.,ARQ.,HªANTIGA,FIL.GR.I FIL.LLA.
    Àrea: PREHISTORIA
    Crèdits teòrics: 0
    Crèdits pràctics: 0,04
  • Dep.: PSICOLOGIA DE LA SALUT
    Àrea: PERSONALITAT, AVALUACIO I TRACTAMENT PSICOLOGIC
    Crèdits teòrics: 0
    Crèdits pràctics: 0,04
  • Dep.: INFERMERIA
    Àrea: INFERMERIA
    Crèdits teòrics: 0
    Crèdits pràctics: 0,24
    Aquest departament és responsable de l'assignatura.
    Aquest dep. és responsable de l'acta.
  • Dep.: BIOQUIMICA I BIOLOGIA MOLECULAR Y EDAFOL
    Àrea: EDAFOLOGIA I QUIMICA AGRICOLA
    Crèdits teòrics: 0
    Crèdits pràctics: 0,04
  • Dep.: FISIOLOGIA, GENETICA I MICROBILOGIA
    Àrea: MICROBIOLOGIA
    Crèdits teòrics: 0
    Crèdits pràctics: 0,04
  • Dep.: QUIMICA ANALITICA, NUTRICIO I BROMATOLO
    Àrea: NUTRICIO I BROMATOLOGIA
    Crèdits teòrics: 0
    Crèdits pràctics: 0,24
  • Dep.: INF. COMUNITARIA, MED. PREV. I SALUT PUB
    Àrea: HISTORIA DE LA CIENCIA
    Crèdits teòrics: 0
    Crèdits pràctics: 0,24
  • Dep.: CIENCIES DEL MAR I BIOLOGIA APLICADA
    Àrea: ZOOLOGIA
    Crèdits teòrics: 0
    Crèdits pràctics: 0,04
  • Dep.: ANAL.GEOGRAF. REGIONAL I GEOGRAF. FISICA
    Àrea: ANALISI GEOGRAFICA REGIONAL
    Crèdits teòrics: 0
    Crèdits pràctics: 0,04

Estudis en què s'imparteix