Competències i objectius

 

Context de l'assignatura per al curs 2022-23

La asignatura formativa optativa de COMPETENCIAS TÉCNICAS PARA PUESTOS DE TRABAJO EN EL SECTOR DE HOSTELERIA Y TURISMO tiene un total de 20 horas y trata de que los alumnos y las alumnas adquieran conocimientos teórico-prácticos sobre los procesos de servicios básicos, seguimiento de procesos estándares y controlado de realización de tareas en recepción, cocina, bar, sala y habitaciones, a la vez que alcancen conocimientos básicos sobre manipulación e higiene de los alimentos.

Con esta materia se pretende que el alumnado, dentro de la formación académica que recibe sobre competencias personales y laborales en entornos de empleo con apoyo, alcance los conocimientos y las competencias técnicas fundamentales para el empleo en el sector de la hostelería y el turismo

 

 

Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)

ESPECIALISTA EN COMPETÈNCIES PERSONALS I LABORALS EN ENTORNS D'OCUPACIÓ AMB SUPORT

 

Competències generals

  • CG2 : Desenvolupar i aplicar estratègies de resolució de situacions professionals i laborals en la presa de decisions en els diferents contextos
  • CG5 : Desenvolupar capacitats d'adaptació als canvis i de reflexió crítica i d'anàlisi del treball realitzat.
  • CG7 : Desenvolupar la capacitat de planificació, organització i resolució de problemes en les situacions pràctiques que es presenten, generant noves idees i accions.

 

Competències Específiques

  • CE28 : Conèixer i estructurar els processos de serveis bàsics, seguiment de processos estàndards i controlat de realització de tasques en recepció, cuina, bar, sala i habitacions.
  • CE29 : Adquirir coneixements bàsics sobre manipulació i higiene dels aliments.

 

ESPECIALISTA EN COMPETÈNCIES LABORALS EN ENTORNS D'OCUPACIÓ AMB SUPORT

 

Competències generals

  • CG2 : Desenvolupar i aplicar estratègies de resolució de situacions professionals i laborals en la presa de decisions en els diferents contextos
  • CG5 : Desenvolupar capacitats d'adaptació als canvis i de reflexió crítica i d'anàlisi del treball realitzat
  • CG7 : Desenvolupar la capacitat de planificació, organització i resolució de problemes en les situacions pràctiques que es presenten, generant noves idees i accions

 

Competències Específiques

  • CE28 : Conèixer i estructurar els processos de serveis bàsics, seguiment de processos estàndards i controlat de realització de tasques en recepció, cuina, bar, sala i habitacions
  • CE29 : Adquirir coneixements bàsics sobre manipulació i higiene dels aliments

 

ESPECIALISTA EN COMPETÈNCIES LABORALS EN ENTORNS D'OCUPACIÓ AMB SUPORT

 

Competències generals

  • CG2 : Desenvolupar i aplicar estratègies de resolució de situacions professionals i laborals en la presa de decisions en els diferents contextos
  • CG5 : Desenvolupar capacitats d'adaptació als canvis i de reflexió crítica i d'anàlisi del treball realitzat
  • CG7 : Desenvolupar la capacitat de planificació, organització i resolució de problemes en les situacions pràctiques que es presenten, generant noves idees i accions

 

Competències Específiques

  • CE28 : Conèixer i estructurar els processos de serveis bàsics, seguiment de processos estàndards i controlat de realització de tasques en recepció, cuina, bar, sala i habitacions
  • CE29 : Adquirir coneixements bàsics sobre manipulació i higiene dels aliments

 

 

 

Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2022-23

RA. Adquirir e implementar estrategias de colaboración y habilidades que favorezcan el trabajo cooperativo reconociendo las aportaciones de otros ámbitos del saber como factor enriquecedor del ejercicio profesional.

RA. Emitir juicios y posicionarse críticamente ante las diversas situaciones vitales y profesionales, sin omitir la consideración crítica acerca de las acciones y opiniones de uno mismo.
RA. Gestionar de manera proactiva su proceso de aprendizaje
R1. Manejarse en las tareas y servicios básicos a realizar en los puestos de recepción, cocina, bar, sala y habitaciones.
R2. Aplicar las medidas preventivas necesarias y las pautas de higiene básicas (personal, de utensilios e instalaciones) para evitar la contaminación de los alimentos.

 

 

;

Dades generals

Codi: 78944
Professor/a responsable:
Sense dades
Crèdits ECTS: 2,00
Crèdits teòrics: 0,40
Crèdits pràctics: 0,40
Càrrega no presencial: 1,20

Departaments amb docència

  • Dep.: COMUNICACIÓ I PSICOLOGIA SOCIAL
    Àrea: COMUNICACIÓ AUDIOVISUAL I PUBLICITAT
    Crèdits teòrics: 0,24
    Crèdits pràctics: 0,24
    Aquest departament és responsable de l'assignatura.
    Aquest dep. és responsable de l'acta.
  • Dep.: MARKETING
    Àrea: COMUNICACIÓ AUDIOVISUAL I PUBLICITAT
    Crèdits teòrics: 0,16
    Crèdits pràctics: 0,16
  • Dep.: AMD. UNIDAD DE IGUALDAD
    Àrea: UNIVERSITAT D'ALACANT (CURSOS D'ESPECIALITZACIÓ - CONTINUA))
    Crèdits teòrics: 0
    Crèdits pràctics: 0

Estudis en què s'imparteix