Competències i objectius
Context de l'assignatura per al curs 2013-14
Sense dades
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
Sense dades
Resultats d'aprenentatge (Objectius formatius)
- Conèixer el procés que implica per a la indústria alimentària introduir un nou producte al mercat, des de la concepció de la idea fins a la distribució.
- Valorar els factors que poden condicionar cadascuna d'aquestes fases.
- Comprendre les bases per a crear nous productes alimentaris o millorar productes ja existents.
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2013-14
Sense dades
Dades generals
Codi:
27545
Professor/a responsable:
MARHUENDA EGEA, FRUTOS CARLOS
Crèdits ECTS:
6,00
Crèdits teòrics:
1,80
Crèdits pràctics:
0,60
Càrrega no presencial:
3,60
Departaments amb docència
-
Dep.:
AGROQUIMICA I BIOQUIMICA
Àrea: BIOQUÍMICA I BIOLOGIA MOLECULAR
Crèdits teòrics: 1,8
Crèdits pràctics: 0,6
Aquest departament és responsable de l'assignatura.
Aquest dep. és responsable de l'acta.
Estudis en què s'imparteix
-
GRAU EN NUTRICIÓ HUMANA I DIETÈTICA
Tipus d'assignatura: OPTATIVA (Curs: 4)