Competències i objectius
Context de l'assignatura per al curs 2013-14
Sense dades
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials)
Competències transversals específiques de titulació:>>competències en un idioma estranger
- CT1 : Llegir i comprendre textos en un idioma estranger.
Competències transversals específiques de titulació:>>competències informàtiques i informacionals
- CT2 : Demostrar destreses i habilitats en informàtica i sistemes informacionals.
Competències transversals específiques de titulació:>>competències en comunicació oral i escrita
- CT3 : Demostrar habilitats en comunicació oral i escrita.
Resultats d'aprenentatge (Objectius formatius)
- Conèixer els mètodes oficials de control quimicofísic d'aliments. Normativa vigent.
- Detectar fraus alimentaris sobre la base de la composició química.
- Saber prendre mostres representatives d'un aliment.
- Saber determinar al laboratori els paràmetres bàsics de control de qualitat per a cada grup d'aliments.
- Ser capaç de verificar la qualitat nutricional d'un aliment.
- Conèixer els requisits que ha de complir l'etiquetatge dels aliments.
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2013-14
Sense dades
Dades generals
Codi:
27542
Professor/a responsable:
TODOLI TORRO, JOSE LUIS
Crèdits ECTS:
6,00
Crèdits teòrics:
0,60
Crèdits pràctics:
1,80
Càrrega no presencial:
3,60
Departaments amb docència
-
Dep.:
QUÍMICA ANALÍTICA, NUTRICIÓ I BROMATOLOGIA
Àrea: QUÍMICA ANALÍTICA
Crèdits teòrics: 0,6
Crèdits pràctics: 1,8
Aquest departament és responsable de l'assignatura.
Aquest dep. és responsable de l'acta.
Estudis en què s'imparteix
-
GRAU EN NUTRICIÓ HUMANA I DIETÈTICA
Tipus d'assignatura: OPTATIVA (Curs: 4)