Facultats i centres
Serveis administratius
Serveis generals
Ciència i Tecnologia Culinària s'enquadra dins de la matèria Ciències dels Aliments i, per tant, té com fi complementar la formació rebuda amb les altres dues assignatures del mòdul Bromatologia Descriptiva i Tecnologia dels aliments. En esta assignatura, es tractaran tots aquells aspectes de la Ciència dels Aliments centrats en la preparació i cocció d'aliments. En este sentit, introduïx coneixements complementaris a la resta d'assignatures del Grau que poden tindre la seua importància de cara a complementar la seua formació i ampliar possibles eixides professionals.
Competències específiques (CE)
Competències transversals específiques de titulació:>>competències en un idioma estranger
Competències transversals específiques de titulació:>>competències informàtiques i informacionals
Competències generals del títol (CG):>>mòdul de Ciències dels Aliments
-Conéixer les tècniques de cocció bàsiques i l'efecte que estes poden tindre sobre alguns components dels aliments.
-Familiaritzar-se amb grandàries de ració recomanats d'aliments i mesures casolanes.
-Conéixer alguns processos quimicofísics que ocorren durant la preparació i cocció dels aliments.
-Estimar el contingut nutricional de plats cuinats seguint criteris acordats a nivell europeu.
-Veure algunes possibles adaptacions en receptes per a millorar el seu perfil nutricional, així com efectes sensorials."