Competències i objectius
Context de l'assignatura per al curs 2025-26
Sense dades
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials) per al curs 2025-26
Sense dades
Resultats d'aprenentatge (Objectius formatius)
Sense dades
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2025-26
Sense dades
Dades generals
Codi:
20230048
Professor/a responsable:
Bonete Pérez, María José
Crèdits ECTS:
19,00
Crèdits teòrics:
19,00
Crèdits pràctics:
0,00
Càrrega no presencial:
0,00
Departaments amb docència
-
Dep.:
Prehistòria, Arqueologia, Història Antiga, Filologia Grega i Filologia Llatina
Àrea: UNIVERSITAT D'ALACANT (CURSOS D'ESPECIALITZACIÓ - CONTINUA))
Crèdits teòrics: 19
Crèdits pràctics: 0
Aquest departament és responsable de l'assignatura.
Aquest dep. és responsable de l'acta.
Estudis en què s'imparteix
-
FONAMENTS TÈCNICS DE L'ELABORACIÓ DE CERVESA
Tipus d'assignatura: ESPECIALITZACIÓ (Curs: 1)

