Competències i objectius
Context de l'assignatura per al curs 2024-25
Sense dades
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials) per al curs 2024-25
EXPERT EN TURISME GASTRONÒMIC SOSTENIBLE I DESENVOLUPAMENT LOCAL
Competències generals
- CG1 : Capacitat d'organització i planificació.
- CG2 : Capacitat per a la gestió, anàlisi i síntesi de la informació.
- CG3 : Capacitat d'aprenentatge autònom i d'adaptació a noves situacions.
- CG4 : Capacitat d'aplicar els coneixements a la pràctica.
- CG5 : Actitud sistemàtica de cura i precisió en el treball.
- CG6 : Capacitat per a de comunicar-se de manera oral o per escrit de manera clara i adequada al context.
- CG7 : Compromís ètic amb la sostenibilitat.
Competències Específiques
- CE1 : Capacitat per a analitzar i interpretar el territori com un sistema complex, interrelacionat i interdependent.
- CE10 : Conèixer els aspectes bàsics vinculats a la comercialització del turisme gastronòmic.
- CE2 : Conèixer les diferents formes de producció agroalimentària de proximitat i el seu paper en l'oferta gastronòmica.
- CE3 : Conèixer i comprendre les figures protecció i qualitat agroalimentària per a preservar la identitat local.
- CE4 : Conèixer els factors econòmics i socioculturals que condicionen el turisme gastronòmic.
- CE5 : Comprendre l'aportació de la gastronomia al patrimoni cultural immaterial d'un territori.
- CE6 : Capacitat per a reconèixer els recursos endògens disponibles en un territori que afavoreixen el turisme gastronòmic.
- CE7 : Capacitat per a identificar als diferents agents implicats en el turisme gastronòmic.
- CE8 : Conèixer les característiques i expectatives del turista gastronòmic.
- CE9 : Capacitat per a col·laborar en el disseny de productes turístics locals vinculats a la gastronomia.
EXPERT/A EN TURISME GASTRONÒMIC SOSTENIBLE Y DESENVOLUPAMENT LOCAL
Habilitats/Destreses
- HD1 : Que els estudiants sàpien aplicar els coneixements adquirits i la seua capacitat de resolució de problemes en entorns nous o poc coneguts dins de contextos més amplis (o multidisciplinaris) relacionats amb la seua àrea d'estudi
- HD2 : Que els estudiants siguen capaços d'integrar coneixements i enfrontar-se a la complexitat de formular judicis a partir d'una informació que, sent incompleta o limitada, incloga reflexions sobre les responsabilitats socials i ètiques vinculades a l'aplicació dels seus coneixements i judicis.
- HD3 : Que els estudiants sàpien comunicar les seues conclusions ¿i els coneixements i raons últimes que les sustenten¿ a públics especialitzats i no especialitzats d'una manera clara i sense ambigüitats.
- HD4 : Que els estudiants posseïsquen les habilitats d'aprenentatge que els permeten continuar estudiant d'una manera que haurà de ser en gran manera autodirigido o autònom.
- HD5 : Planificar i organitzar el treball per a guanyar en eficàcia i eficiència.
- HD6 : Gestionar, analitzar i sintetitzar informació disponible procedent de múltiples fonts.
- HD7 : Mostrar una actitud sistemàtica de cura i precisió en el treball.
- HD8 : Manifestar en tot moment un compromís ètic amb la sostenibilitat.
Coneiximents/Continguts
- CON1 : Posseir i comprendre coneixements que aporten una base o oportunitat de ser originals en el desenvolupament i/o aplicació d'idees, sovint en un context d'investigació
- CON2 : Conèixer les diferents formes de producció agroalimentària de proximitat i el seu paper en l'oferta gastronòmica.
- CON3 : Conèixer i comprendre les figures protecció i qualitat agroalimentària per a preservar la identitat local.
- CON4 : Conèixer els factors econòmics i socioculturals que condicionen el turisme gastronòmic.
- CON5 : Conèixer les característiques i expectatives del turista gastronòmic.
- CON6 : Conèixer els aspectes bàsics vinculats a la comercialització del turisme gastronòmic.
Capacitats/Competències
- C1 : Analitzar i interpretar el territori com un sistema complex, interrelacionat i interdependent.
- C2 : Comprendre l'aportació de la gastronomia al patrimoni cultural immaterial d'un territori.
- C3 : Reconèixer els recursos endògens disponibles en un territori que afavoreixen el turisme gastronòmic.
- C4 : Identificar als diferents agents implicats en el turisme gastronòmic.
- C5 : Col·laborar en el disseny de productes turístics locals vinculats a la gastronomia.
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2024-25
Sense dades
Dades generals
Codi:
79378
Professor/a responsable:
Palazon Ferrando, Salvador
Crèdits ECTS:
4,00
Crèdits teòrics:
0,54
Crèdits pràctics:
1,06
Càrrega no presencial:
2,40
Departaments amb docència
-
Dep.:
GEOGRAFIA HUMANA
Àrea: GEOGRAFIA HUMANA
Crèdits teòrics: 0,54
Crèdits pràctics: 1,06
Aquest departament és responsable de l'assignatura.
Aquest dep. és responsable de l'acta.
Estudis en què s'imparteix
-
EXPERT EN TURISME GASTRONÒMIC SOSTENIBLE I DESENVOLUPAMENT LOCAL
Tipus d'assignatura: OBLIGATÒRIES (Curs: 1)
-
EXPERT/A EN TURISME GASTRONÒMIC SOSTENIBLE Y DESENVOLUPAMENT LOCAL
Tipus d'assignatura: OBLIGATÒRIES (Curs: 1)