Competencies and objectives

Provisional information. Pending approval.

 

Course context for academic year 2024-25

No data

 

 

Course competencies (verified by ANECA in official undergraduate and Master’s degrees) for academic year 2024-25

General Competences

  • CG1 : Adquirir los conocimientos necesarios para la fabricación de cerveza artesana.
  • CG6 : Gestionar la información para hacer uso de ella durante la elaboración.

 

Specific Competences

  • CE1 : Ser capaz de identificar y utilizar los equipos destinados a la fabricación de cerveza artesana.
  • CE2 : Ser capaz de evaluar la idoneidad de emplear distintos ingredientes para la elaboración de cerveza artesana.
  • CE7 : Analizar las distintas fuentes de carbohidratos y el proceso de malteo.

 

 

 

Specific objectives stated by the academic staff for academic year 2024-25

No data

 

 

General

Code: 79241
Lecturer responsible:
Bonete Pérez, María José
Credits ECTS: 1,00
Theoretical credits: 0,40
Practical credits: 0,00
Distance-base hours: 0,60

Departments involved

  • Dept: BIOCHEMISTRY AND MOLECULAR BIOLOGY AND SOIL AND AGRICULTURAL CHEMISTRY
    Area: BIOCHEMISTRY AND MOLECULAR BIOLOGY
    Theoretical credits: 0,4
    Practical credits: 0
    This Dept. is responsible for the course.
    This Dept. is responsible for the final mark record.

Study programmes where this course is taught