Competencies and objectives
Course context for academic year 2024-25
No data
Course competencies (verified by ANECA in official undergraduate and Master’s degrees) for academic year 2024-25
General Competences
- CG1 : Adquirir los conocimientos necesarios para la fabricación de cerveza artesana.
- CG6 : Gestionar la información para hacer uso de ella durante la elaboración.
Specific Competences
- CE1 : Ser capaz de identificar y utilizar los equipos destinados a la fabricación de cerveza artesana.
- CE2 : Ser capaz de evaluar la idoneidad de emplear distintos ingredientes para la elaboración de cerveza artesana.
- CE7 : Analizar las distintas fuentes de carbohidratos y el proceso de malteo.
Specific objectives stated by the academic staff for academic year 2024-25
No data
General
Code:
79241
Lecturer responsible:
Bonete Pérez, María José
Credits ECTS:
1,00
Theoretical credits:
0,40
Practical credits:
0,00
Distance-base hours:
0,60
Departments involved
-
Dept:
BIOCHEMISTRY AND MOLECULAR BIOLOGY AND SOIL AND AGRICULTURAL CHEMISTRY
Area: BIOCHEMISTRY AND MOLECULAR BIOLOGY
Theoretical credits: 0,4
Practical credits: 0
This Dept. is responsible for the course.
This Dept. is responsible for the final mark record.
Study programmes where this course is taught
-
EXPERTO/A EN FUNDAMENTOS TÉCNICOS DE LA ELABORACIÓN DE CERVEZA
Course type: COMPULSORY (Year: 1)