Competències i objectius
Context de l'assignatura per al curs 2024-25
Sense dades
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials) per al curs 2024-25
Competències generals
- CG1 : Adquirir els coneixements necessaris per a la fabricació de cervesa artesana.
- CG6 : Gestionar la informació per a fer ús d'ella durant l'elaboració.
Competències Específiques
- CE1 : Ser capaç d'identificar i utilitzar els equips destinats a la fabricació de cervesa artesana.
- CE2 : Ser capaç d'avaluar la idoneïtat d'emprar diferents ingredients per a l'elaboració de cervesa artesana.
- CE7 : Analitzar les diferents fonts de carbohidrats i el procés de malteo.
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2024-25
Sense dades
Dades generals
Codi:
79241
Professor/a responsable:
Bonete Pérez, María José
Crèdits ECTS:
1,00
Crèdits teòrics:
0,40
Crèdits pràctics:
0,00
Càrrega no presencial:
0,60
Departaments amb docència
-
Dep.:
BIOQUIMICA I BIOLOGIA MOLECULAR Y EDAFOL
Àrea: BIOQUIMICA I BIOLOGIA MOLECULAR
Crèdits teòrics: 0,4
Crèdits pràctics: 0
Aquest departament és responsable de l'assignatura.
Aquest dep. és responsable de l'acta.
Estudis en què s'imparteix
-
EXPERT/A EN FONAMENTS TÈCNICS DE L'ELABORACIÓ DE CERVESA
Tipus d'assignatura: OBLIGATÒRIES (Curs: 1)