Competencies and objectives

 

Course context for academic year 2024-25

Alumnado de la UA con interés en el análisis de propiedades físicas de alimentos y cualquier persona que tenga interés en la temática del curso.

 

 

Course content (verified by ANECA in official undergraduate and Master’s degrees) for academic year 2024-25

No data

 

 

Specific objectives stated by the academic staff for academic year 2024-25

Recibir nociones básicas, teóricas y prácticas de la medida de textura, color y morfología de los alimentos y tratamiento de los datos para extraer resultados.

 

 

General

Code: 20240001
Lecturer responsible:
Prats Moya, Maria Soledad
Credits ECTS: 1,50
Theoretical credits: 1,50
Practical credits: 0,00
Distance-base hours: 0,00

Departments involved

  • Dept: ADM. GASTERRA
    Area: UNIVERSITAT D'ALACANT (CURSOS D'ESPECIALITZACIÓ - CONTINUA)
    Theoretical credits: 1,5
    Practical credits: 0
    This Dept. is responsible for the course.
    This Dept. is responsible for the final mark record.

Study programmes where this course is taught