Competències i objectius
Context de l'assignatura per al curs 2024-25
Alumnat de la UA amb interès en l'anàlisi de propietats físiques d'aliments i qualsevol persona que tinga interès en la temàtica del curs.
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials) per al curs 2024-25
Sense dades
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2024-25
Rebre nocions bàsiques, teòriques i pràctiques de la mesura de textura, color i morfologia dels aliments i tractament de les dades per a extraure resultats.
Dades generals
Codi:
20240001
Professor/a responsable:
Prats Moya, Maria Soledad
Crèdits ECTS:
1,50
Crèdits teòrics:
1,50
Crèdits pràctics:
0,00
Càrrega no presencial:
0,00
Departaments amb docència
-
Dep.:
ADM. GASTERRA
Àrea: UNIVERSITAT D'ALACANT (CURSOS D'ESPECIALITZACIÓ - CONTINUA))
Crèdits teòrics: 1,5
Crèdits pràctics: 0
Aquest departament és responsable de l'assignatura.
Aquest dep. és responsable de l'acta.
Estudis en què s'imparteix
-
CIÈNCIA APLICADA A LA PRÀCTICA CULINÀRIA. ANÀLISI DE TEXTURA, COLOR I MORFOLOGIA EN ELS ALIMENTS
Tipus d'assignatura: ESPECIALITZACIÓ (Curs: 1)