Competències i objectius

 

Context de l'assignatura per al curs 2024-25

Alumnat de la UA amb interès en l'anàlisi de propietats físiques d'aliments i qualsevol persona que tinga interès en la temàtica del curs.

 

 

Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials) per al curs 2024-25

Sense dades

 

 

Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2024-25

Rebre nocions bàsiques, teòriques i pràctiques de la mesura de textura, color i morfologia dels aliments i tractament de les dades per a extraure resultats.

 

 

Dades generals

Codi: 20240001
Professor/a responsable:
Prats Moya, Maria Soledad
Crèdits ECTS: 1,50
Crèdits teòrics: 1,50
Crèdits pràctics: 0,00
Càrrega no presencial: 0,00

Departaments amb docència

  • Dep.: ADM. GASTERRA
    Àrea: UNIVERSITAT D'ALACANT (CURSOS D'ESPECIALITZACIÓ - CONTINUA))
    Crèdits teòrics: 1,5
    Crèdits pràctics: 0
    Aquest departament és responsable de l'assignatura.
    Aquest dep. és responsable de l'acta.

Estudis en què s'imparteix