Competències i objectius
Context de l'assignatura per al curs 2023-24
Sense dades
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials) per al curs 2023-24
ESPECIALISTA EN CIÈNCIA I TECNOLOGIA CULINÀRIA, MARIDATGES, ARROSSOS I ALTA CUINA MEDITERRÀNIA
Competències generals
- CG3 : Aprofundir en el coneixement i aplicació de l'equipament relacionat amb l'alta cuina mediterrània.
Competències Específiques
- CE6 : Ser capaç de distingir i classificar diferents tipus d'arrossos.
- CE7 : Adquirir el coneixement per a elaborar i crear receptaris d'arrossos.
- CE9 : Conèixer i adquirir coneixements sobre l'elaboració d'arrossos de diferents cultures.
MÀSTER EN ARROSSOS I ALTA CUINA MEDITERRÀNIA APLICADA
Competències generals
- CG3 : Aprofundir en el coneixement i aplicació de l'equipament relacionat amb l'alta cuina mediterrània.
Competències Específiques
- CE12 : Ser capaç de distingir i classificar diferents tipus d'arrossos.
- CE13 : Adquirir el coneixement per a elaborar i crear receptaris d'arrossos.
- CE15 : Conèixer i adquirir coneixements sobre l'elaboració d'arrossos internacionals.
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2023-24
Sense dades
Dades generals
Codi:
78958
Professor/a responsable:
Zaragoza Martí, Ana
Crèdits ECTS:
3,00
Crèdits teòrics:
0,70
Crèdits pràctics:
0,20
Càrrega no presencial:
2,10
Departaments amb docència
-
Dep.:
INFERMERIA
Àrea: INFERMERIA
Crèdits teòrics: 0,7
Crèdits pràctics: 0,2
Aquest departament és responsable de l'assignatura.
Aquest dep. és responsable de l'acta.
Estudis en què s'imparteix
-
ESPECIALISTA EN CIÈNCIA I TECNOLOGIA CULINÀRIA, MARIDATGES, ARROSSOS I ALTA CUINA MEDITERRÀNIA
Tipus d'assignatura: OBLIGATÒRIES (Curs: 1)
-
MÀSTER EN ARROSSOS I ALTA CUINA MEDITERRÀNIA APLICADA
Tipus d'assignatura: OBLIGATÒRIES (Curs: 1)