Competències i objectius
Context de l'assignatura per al curs 2023-24
Estudiants internacionals
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials) per al curs 2023-24
Sense dades
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2023-24
Formar professionals del sector turístic capaços de desenvolupar la seua activitat de manera eficient donant resposta a les exigències de sostenibilitat, diversitat i qualitat dels mercats turístics.
Proporcionar al futur professional del sector turístic les eines lingüístiques necessàries per al desenvolupament de la seua activitat professional en espanyol, tant per al treball i interacció amb clients com amb professionals del sector de l'àmbit espanyol i hispanoamericà.
Millorar la competència lingüística i la competència intercultural de l'estudiant d'espanyol com a llengua estrangera, per mitjà de la gastronomia i la cultura gastronòmica. Es pretén que l'estudiant conega i s'endinse en primera persona en la gastronomia espanyola i més específicament l'alacantina.
Dades generals
Codi:
20230172
Professor/a responsable:
López Medina, Julián
Crèdits ECTS:
6,00
Crèdits teòrics:
6,00
Crèdits pràctics:
0,00
Càrrega no presencial:
0,00
Departaments amb docència
-
Dep.:
ADM. CENTRE SUPERIOR DE IDIOMES DE LA UNIVERSITAT D' ALACANT (SAU)
Àrea: UNIVERSITAT D'ALACANT (CURSOS D'ESPECIALITZACIÓ - CONTINUA))
Crèdits teòrics: 6
Crèdits pràctics: 0
Aquest departament és responsable de l'assignatura.
Aquest dep. és responsable de l'acta.
Estudis en què s'imparteix
-
TURISME I CULTURA GASTRONÒMICA ESPANYOLA
Tipus d'assignatura: ESPECIALITZACIÓ (Curs: 1)