Competències i objectius

 

Context de l'assignatura per al curs 2023-24

Estudiants internacionals

 

 

Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials) per al curs 2023-24

Sense dades

 

 

Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2023-24

Formar professionals del sector turístic capaços de desenvolupar la seua activitat de manera eficient donant resposta a les exigències de sostenibilitat, diversitat i qualitat dels mercats turístics.


Proporcionar al futur professional del sector turístic les eines lingüístiques necessàries per al desenvolupament de la seua activitat professional en espanyol, tant per al treball i interacció amb clients com amb professionals del sector de l'àmbit espanyol i hispanoamericà.


Millorar la competència lingüística i la competència intercultural de l'estudiant d'espanyol com a llengua estrangera, per mitjà de la gastronomia i la cultura gastronòmica. Es pretén que l'estudiant conega i s'endinse en primera persona en la gastronomia espanyola i més específicament l'alacantina.

 

 

Dades generals

Codi: 20230172
Professor/a responsable:
López Medina, Julián
Crèdits ECTS: 6,00
Crèdits teòrics: 6,00
Crèdits pràctics: 0,00
Càrrega no presencial: 0,00

Departaments amb docència

  • Dep.: ADM. CENTRE SUPERIOR DE IDIOMES DE LA UNIVERSITAT D' ALACANT (SAU)
    Àrea: UNIVERSITAT D'ALACANT (CURSOS D'ESPECIALITZACIÓ - CONTINUA))
    Crèdits teòrics: 6
    Crèdits pràctics: 0
    Aquest departament és responsable de l'assignatura.
    Aquest dep. és responsable de l'acta.

Estudis en què s'imparteix