Competencies and objectives
Course context for academic year 2022-23
No data
Course competencies (verified by ANECA in official undergraduate and Master’s degrees) for academic year 2022-23
ESPECIALISTA EN CIENCIA Y TECNOLOGÍA CULINARIA, MARIDAJES, ARROCES Y ALTA COCINA MEDITERRÁNEA
General Competences
- CG2 : Ser capaz de organizarse en los plazos asignados sin alterar la calidad del producto final.
- CG3 : Profundizar en el conocimiento y aplicación del equipamiento relacionado con la alta cocina mediterránea.
Specific Competences
- CE5 : Conocer y aprender el proceso de catas de alimentos y su aplicación en la gastronomía mediterránea.
MÁSTER EN ARROCES Y ALTA COCINA MEDITERRÁNEA APLICADA
General Competences
- CG2 : Ser capaz de organizarse en los plazos asignados sin alterar la calidad del producto final.
- CG3 : Profundizar en el conocimiento y aplicación del equipamiento relacionado con la alta cocina mediterránea.
Specific Competences
- CE11 : Conocer y aprender el proceso de catas de alimentos y su aplicación en la gastronomía mediterránea.
Learning outcomes (Training objectives)
No data
Specific objectives stated by the academic staff for academic year 2022-23
No data
General
        Code:
        78955
        
        Lecturer responsible:
            Grindlay Lledó, Guillermo
        
        
            
                Credits ECTS:
4,00                
            
            
                Theoretical credits:
0,90                
                Practical credits:
0,30                
                Distance-base hours:
2,80            
        
    
Departments involved
- 
                        Dept:
Analytical Chemistry, Nutrition and Food Sciences                        
 Area: NUTRITION AND FOOD SCIENCE
 Theoretical credits: 0,45
 Practical credits: 0,15
 This Dept. is responsible for the course.
 This Dept. is responsible for the final mark record.
- 
                        Dept:
Biochemistry and Molecular Biology and Soil and Agricultural Chemistry                        
 Area: SOIL SCIENCE AND AGRICULTURAL CHEMISTRY
 Theoretical credits: 0,45
 Practical credits: 0,15
Study programmes where this course is taught
- 
                                    
                                        MÁSTER EN ARROCES Y ALTA COCINA MEDITERRÁNEA APLICADA
                                    
 Course type: COMPULSORY (Year: 1)
 
- 
                                    
                                        ESPECIALISTA EN CIENCIA Y TECNOLOGÍA CULINARIA, MARIDAJES, ARROCES Y ALTA COCINA MEDITERRÁNEA
                                    
 Course type: COMPULSORY (Year: 1)
 

