Competències i objectius
Context de l'assignatura per al curs 2022-23
Sense dades
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials) per al curs 2022-23
EXPERT EN HISTÒRIA, GLOBALITZACIÓ I TURISME ENTORN DE L'ARRÒS I ALTA CUINA MEDITERRÀNIA
Competències generals
- CG5 : Obtenir coneixements d'arrossos i alta cuina mediterrània d'altres cultures i costums que permeten treballar en un context internacional i en l'àmbit de l'alta cuina mediterrània.
 
Competències Específiques
- CE1 : Conèixer l'evolució històrica de l'arròs i de l'alta cuina mediterrània.
 - CE5 : Desenvolupar habilitats d'aprenentatge necessàries per a emprendre estudis posteriors en arrossos i alta cuina mediterrània amb un alt grau d'autonomia.
 
MÀSTER EN ARROSSOS I ALTA CUINA MEDITERRÀNIA APLICADA
Competències generals
- CG5 : Obtenir coneixements d'arrossos i alta cuina mediterrània d'altres cultures i costums que permeten treballar en un context internacional i en l'àmbit de l'alta cuina mediterrània.
 
Competències Específiques
- CE1 : Conèixer l'evolució històrica de l'arròs i de l'alta cuina mediterrània.
 - CE5 : Desenvolupar habilitats d'aprenentatge necessàries per a emprendre estudis posteriors en arrossos i alta cuina mediterrània amb un alt grau d'autonomia.
 
Resultats d'aprenentatge (Objectius formatius)
Sense dades
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2022-23
Sense dades
Dades generals
        Codi:
        78948
        
        Professor/a responsable:
            Bernabéu Mestre, Josep
        
        
            
                Crèdits ECTS:
3,00                
            
            
                Crèdits teòrics:
0,70                
                Crèdits pràctics:
0,20                
                Càrrega no presencial:
2,10            
        
    
Departaments amb docència
- 
                        Dep.:
Infermeria Comunitària, Medicina Preventiva, Salud Pública i Història de la Ciència                        
Àrea: HISTORIA DE LA CIENCIA
Crèdits teòrics: 0,7
Crèdits pràctics: 0,2
Aquest departament és responsable de l'assignatura.
Aquest dep. és responsable de l'acta. 
Estudis en què s'imparteix
- 
                                    
                                        MÀSTER EN ARROSSOS I ALTA CUINA MEDITERRÀNIA APLICADA
                                    
                                    
Tipus d'assignatura: OBLIGATÒRIES (Curs: 1)
 - 
                                    
                                        EXPERT EN HISTÒRIA, GLOBALITZACIÓ I TURISME ENTORN DE L'ARRÒS I ALTA CUINA MEDITERRÀNIA
                                    
                                    
Tipus d'assignatura: OBLIGATÒRIES (Curs: 1)
 

