Competències i objectius
Context de l'assignatura per al curs 2022-23
La asignatura Avances en Nutrición Humana, es una asignatura obligatoria y semestral a impartir en el primer semestre del Máster Universitario en Nutrición y Alimentación, necesaria para adquirir los conocimientos actualizados y avanzados en diferentes campos de las Ciencias de los Alimentos como la Nutrición, Bioquímica y Fisiología.
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials) per al curs 2022-23
Competències generals del títol (CG)
- CG7 : Adquirir formació avançada en ciències dels aliments i de la salut, en relació amb els diversos sectors alimentaris que permeten a l'alumnat desenvolupar-se en aquests àmbits.
Competències específiques (CE)
- CE12 : Adquirir coneixements actualitzats i avançats sobre els components bioactius dels aliments i la implicació que tenen en la salut.
- CE3 : Conèixer les característiques químiques, bioquímiques i microbiològiques de la composició i les propietats dels aliments i el paper que tenen en la nutrició i la salut humana.
Habilitats/Destreses
- CB10 : Tenir les habilitats d'aprenentatge que permeten continuar estudiant d'una manera que ha de ser, en gran part, autodirigida o autònoma.
- CB7 : Saber aplicar els coneixements adquirits i la capacitat de resoldre problemes en entorns nous o poc coneguts, dins de contextos més amplis o pluridisciplinaris, relacionats amb l'àrea d'estudi.
- CB8 : Ser capaç d'integrar coneixements i enfrontar-se a la complexitat de formular judicis a partir d'una informació que, tot i ser incompleta o limitada, inclou reflexions sobre les responsabilitats socials i ètiques vinculades a l'aplicació dels coneixements i judicis propis.
- CB9 : Saber comunicar les conclusions, a més dels coneixements i les raons últimes que les sustenten, a públics especialitzats i no especialitzats d'una manera clara i sense ambigüitats.
Competències transversals
- CT1 : Adquirir capacitat d'anàlisi i presa de decisions.
- CT3 : Tenir capacitat d'organització i planificació.
Competències bàsiques i generals >>Bàsiques
- CB6 : Tenir i comprendre coneixements que aporten una base o oportunitat de ser originals en el desenvolupament o aplicació d'idees, sovint en un context de recerca.
Resultats d'aprenentatge (Objectius formatius)
Sense dades
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2022-23
Conocer los aspectos avanzados y singulares de la Nutrición, la Fisiología y la evaluación de la composición corporal humana.
Dades generals
Codi:
36200
Professor/a responsable:
Lax Zapata, Pedro
Crèdits ECTS:
3,00
Crèdits teòrics:
1,00
Crèdits pràctics:
0,20
Càrrega no presencial:
1,80
Departaments amb docència
-
Dep.:
FISIOLOGIA, GENETICA I MICROBILOGIA
Àrea: FISIOLOGIA
Crèdits teòrics: 0,33
Crèdits pràctics: 0,07
Aquest departament és responsable de l'assignatura.
Aquest dep. és responsable de l'acta. -
Dep.:
QUIMICA ANALITICA, NUTRICIO I BROMATOLO
Àrea: NUTRICIO I BROMATOLOGIA
Crèdits teòrics: 0,33
Crèdits pràctics: 0,07 -
Dep.:
BIOQUIMICA I BIOLOGIA MOLECULAR Y EDAFOL
Àrea: BIOQUIMICA I BIOLOGIA MOLECULAR
Crèdits teòrics: 0,34
Crèdits pràctics: 0,06
Estudis en què s'imparteix
-
MÀSTER UNIVERSITARI EN NUTRICIÓ I ALIMENTACIÓ
Tipus d'assignatura: OBLIGATÒRIA (Curs: 1)