Competències i objectius
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2022-23
1- Definir una idea de negoci en el sector gastronòmic
2- Completar un pla de negoci gastronòmic mitjançant el model canvas.
3- Aplicar un pla de viabilitat al nostre pla de negoci mitjançant una aplicació específica en full de càlcul.
Dirigido a
Dirigit a alumnes d'últims cursos del Grau en Gastronomia i Arts Culinàries, emprenedors i futurs empresaris del sector de la gastronomia.
Dades generals
Codi:
20200095
Professor/a responsable:
MARTIN PALACIOS, ANTONINO
Crèdits ECTS:
1,20
Crèdits teòrics:
1,20
Crèdits pràctics:
0,00
Càrrega no presencial:
0,00
Departaments amb docència
-
Dep.:
VR. ESTUDIS, QUALITAT I LLENGÜES
Àrea: UNIVERSITAT D'ALACANT (CURSOS D'ESPECIALITZACIÓ - CONTINUA))
Crèdits teòrics: 0
Crèdits pràctics: 0 -
Dep.:
ADM. FACULTAT DE CIÈNCIES
Àrea: UNIVERSITAT D'ALACANT (CURSOS D'ESPECIALITZACIÓ - CONTINUA))
Crèdits teòrics: 1,2
Crèdits pràctics: 0
Aquest departament és responsable de l'assignatura.
Aquest dep. és responsable de l'acta.
Estudis en què s'imparteix
-
CREA EL TEU PROPI PROJECTE DE NEGOCI EN EL SECTOR DE LA GASTRONOMIA
Tipus d'assignatura: ESPECIALITZACIÓ (Curs: 1)