Competències i objectius
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2022-23
Tecnificar el sector de la cervesa artesana, dotant als alumnes dels coneixements científics necessaris per a elaborar cervesa de manera artesanal en condicions reproduïbles.
Dirigido a
Persones amb interés a adquirir els coneixements científics necessaris per a elaborar cervesa artesana d'una manera reproduïble.
Dades generals
Codi:
20160037
Professor/a responsable:
Bonete Pérez, Maria Jose
Crèdits ECTS:
19,00
Crèdits teòrics:
19,00
Crèdits pràctics:
0,00
Càrrega no presencial:
0,00
Departaments amb docència
-
Dep.:
PREHIST.,ARQ.,HªANTIGA,FIL.GR.I FIL.LLA.
Àrea: HISTORIA ANTIGA
Crèdits teòrics: 11,4
Crèdits pràctics: 0 -
Dep.:
BIOQUIMICA I BIOLOGIA MOLECULAR Y EDAFOL
Àrea: UNIVERSITAT D'ALACANT (CURSOS D'ESPECIALITZACIÓ - CONTINUA))
Crèdits teòrics: 7,6
Crèdits pràctics: 0
Aquest departament és responsable de l'assignatura.
Aquest dep. és responsable de l'acta.
Estudis en què s'imparteix
-
FONAMENTS TÈCNICS DE L'ELABORACIÓ DE CERVESA
Tipus d'assignatura: ESPECIALITZACIÓ (Curs: 1)