Competències i objectius
Context de l'assignatura per al curs 2021-22
L'assignatura s'inclou en el Programa Sènior de la Universitat Permanent de la Universitat d'Alacant per a ser impartida en el 2n quadrimestre
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials) per al curs 2021-22
Sense dades
Resultats d'aprenentatge (Objectius formatius)
Sense dades
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2021-22
GENERAL: Capacitar al alumnado para poder mantener un dieta equilibrada, variada y saludable, en concreto que sea capaz de
ESPECIFICOS
• OE1.Distinguir los distintos nutrientes de los alimentos que componen una dieta saludable
• OE2.Elaborarmenús adaptados a sus gustos y necesidades
• OE3.Interpretar adecuadamente el etiquetado nutricional (distinción de aditivos y componentes no saludables)
• OE4. Planificar la cesta de la compra con criterios saludables y sostenibles
• OE5. Saber manipular y conservar los alimentos para conseguir un consumo sea seguro.
Dades generals
Codi:
90996
Professor/a responsable:
Sense dades
Crèdits ECTS:
Crèdits teòrics:
4,00
Crèdits pràctics:
0,00
Càrrega no presencial:
Departaments amb docència
Sense dadesEstudis en què s'imparteix
-
Universitat Permanent
Tipus d'assignatura: OPTATIVA (Curs: Sense curs)