Competències i objectius

Informació provisional. Pendent d'aprovació per la Comissió d'Estudis i Formació de la Universitat d'Alacant.

 

Context de l'assignatura per al curs 2021-22

Se impartirán masters clases a cargo de cocineros y cocineras con estrellas michelin y soles Repsol que participan en el Programa de Estudios Propios en Arroces y Alta Cocina Mediterránea

 

 

Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials) per al curs 2021-22

Sense dades

 

 

Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2021-22

Mostrar los campos de especialización de los cocineros/as con estrella michelin y/o soles repsol que participan como profesores en el Programa de Estudios Propios en Arroces y Alta Cocina Mediterránea

 

 

Dades generals

Codi: 79268
Professor/a responsable:
BERNABEU MESTRE, JOSEP
Crèdits ECTS: 2,00
Crèdits teòrics: 0,10
Crèdits pràctics: 0,50
Càrrega no presencial: 1,40

Departaments amb docència

  • Dep.: INF. COMUNITARIA, MED. PREV. I SALUT PUB
    Àrea: INFERMERIA
    Crèdits teòrics: 0,1
    Crèdits pràctics: 0,5
    Aquest departament és responsable de l'assignatura.
    Aquest dep. és responsable de l'acta.

Estudis en què s'imparteix