Competències i objectius
Context de l'assignatura per al curs 2021-22
Se impartirán masters clases a cargo de cocineros y cocineras con estrellas michelin y soles Repsol que participan en el Programa de Estudios Propios en Arroces y Alta Cocina Mediterránea
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials) per al curs 2021-22
Sense dades
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2021-22
Mostrar los campos de especialización de los cocineros/as con estrella michelin y/o soles repsol que participan como profesores en el Programa de Estudios Propios en Arroces y Alta Cocina Mediterránea
Dades generals
Codi:
79268
Professor/a responsable:
BERNABEU MESTRE, JOSEP
Crèdits ECTS:
2,00
Crèdits teòrics:
0,10
Crèdits pràctics:
0,50
Càrrega no presencial:
1,40
Departaments amb docència
-
Dep.:
INF. COMUNITARIA, MED. PREV. I SALUT PUB
Àrea: INFERMERIA
Crèdits teòrics: 0,1
Crèdits pràctics: 0,5
Aquest departament és responsable de l'assignatura.
Aquest dep. és responsable de l'acta.
Estudis en què s'imparteix
-
MÀSTER EN ARROSSOS I ALTA CUINA MEDITERRÀNIA APLICADA
Tipus d'assignatura: OBLIGATÒRIES (Curs: 1)
-
EXPERT EN HISTÒRIA, GLOBALITZACIÓ I TURISME ENTORN DE L'ARRÒS I ALTA CUINA MEDITERRÀNIA
Tipus d'assignatura: OBLIGATÒRIES (Curs: 1)