Competències i objectius
Context de l'assignatura per al curs 2021-22
En las empresas de restauración, la gestión de los equipos de trabajo es una pieza clave en la gestión del negocio. El alumno aprenderá a fomentar el desarrollo de competencias directivas y de RRHH, valoración de competencias, de optimización de gasto y ahorro, además de aplicar técnicas de negociación y pautas de organización del tiempo.
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials) per al curs 2021-22
EXPERT EN DIRECCIÓ D'EMPRESES D'HOSTALERIA
Competències generals
- CG1 : Millorar capacitat analítica i de síntesi per a resoldre problemes complexos.
- CG3 : Fomentar les habilitats de comunicació, negociació i organització.
- CG4 : Aplicar coneixements teòrics a la pràctica.
Competències Específiques
- CE1 : Fomentar capacitat per a implicar-se, col·laborar i assumir responsabilitats que possibiliten un major dinamisme en l'activitat empresarial
MASTER EN DIRECCIÓ DE RESTAURANTS I F&B HOTELER
Competències generals
- CG1 : Millorar capacitat analítica i de síntesi per a resoldre problemes complexos
- CG3 : Fomentar les habilitats de comunicació, negociació i organització
- CG4 : Aplicar coneixements teòrics a la pràctica
Competències Específiques
- CE1 : Fomentar capacitat per a implicar-se, col·laborar i assumir responsabilitats que possibiliten un major dinamisme en l'activitat empresarial
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2021-22
Organizar y fomentar los procesos directivos eficaces en RRHH y de gestión operativa de personas.
Dades generals
Codi:
79054
Professor/a responsable:
Sense dades
Crèdits ECTS:
2,50
Crèdits teòrics:
0,40
Crèdits pràctics:
0,60
Càrrega no presencial:
1,50
Departaments amb docència
-
Dep.:
ORGANITZACIO D'EMPRESES
Àrea: ORGANITZACIO D'EMPRESES
Crèdits teòrics: 0,4
Crèdits pràctics: 0,6
Aquest departament és responsable de l'assignatura.
Aquest dep. és responsable de l'acta. -
Dep.:
I. UNIVERSITARI D'INVESTIGACIONS TURISTIQUES (10.17)
Àrea: UNIVERSITAT D'ALACANT (CURSOS D'ESPECIALITZACIÓ - CONTINUA))
Crèdits teòrics: 0
Crèdits pràctics: 0
Estudis en què s'imparteix
-
MASTER EN DIRECCIÓ DE RESTAURANTS I F&B HOTELER
Tipus d'assignatura: OBLIGATÒRIES (Curs: 1)
-
EXPERT EN DIRECCIÓ D'EMPRESES D'HOSTALERIA
Tipus d'assignatura: OBLIGATÒRIES (Curs: 1)