Competències i objectius
Context de l'assignatura per al curs 2021-22
El Análisis Sensorial es una rama científica que pretenden obtener, medir, analizar e interpretar las reacciones a determinadas características de los alimentos y materiales, tal y como son percibidas por los sentidos de la vista, olfato, gusto, tacto y oído. En esta asignatura, se describen los fundamentos de esta ciencia y como se puede utilizar a nivel gastronómico (i.e. maridaje).
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials) per al curs 2021-22
ESPECIALISTA EN CIÈNCIA I TECNOLOGIA CULINÀRIA, MARIDATGES, ARROSSOS I ALTA CUINA MEDITERRÀNIA
Competències generals
- CG2 : Ser capaç d'organitzar-se en els terminis assignats sense alterar la qualitat del producte final.
- CG3 : Aprofundir en el coneixement i aplicació de l'equipament relacionat amb l'alta cuina mediterrània.
Competències Específiques
- CE5 : Conèixer i aprendre el procés de tastos d'aliments i la seua aplicació en la gastronomia mediterrània.
MÀSTER EN ARROSSOS I ALTA CUINA MEDITERRÀNIA APLICADA
Competències generals
- CG2 : Ser capaç d'organitzar-se en els terminis assignats sense alterar la qualitat del producte final.
- CG3 : Aprofundir en el coneixement i aplicació de l'equipament relacionat amb l'alta cuina mediterrània.
Competències Específiques
- CE11 : Conèixer i aprendre el procés de tastos d'aliments i la seua aplicació en la gastronomia mediterrània.
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2021-22
Presentar los fundamentos teórico-prácticos del análisis sensorial de alimentos y del maridaje.
Dades generals
Codi:
78955
Professor/a responsable:
Grindlay Lledo, Guillermo
Crèdits ECTS:
4,00
Crèdits teòrics:
0,90
Crèdits pràctics:
0,30
Càrrega no presencial:
2,80
Departaments amb docència
-
Dep.:
AGROQUIMICA I BIOQUIMICA
Àrea: EDAFOLOGIA I QUIMICA AGRICOLA
Crèdits teòrics: 0,45
Crèdits pràctics: 0,15 -
Dep.:
QUIMICA ANALITICA, NUTRICIO I BROMATOLO
Àrea: NUTRICIO I BROMATOLOGIA
Crèdits teòrics: 0,45
Crèdits pràctics: 0,15
Aquest departament és responsable de l'assignatura.
Aquest dep. és responsable de l'acta.
Estudis en què s'imparteix
-
ESPECIALISTA EN CIÈNCIA I TECNOLOGIA CULINÀRIA, MARIDATGES, ARROSSOS I ALTA CUINA MEDITERRÀNIA
Tipus d'assignatura: OBLIGATÒRIES (Curs: 1)
-
MÀSTER EN ARROSSOS I ALTA CUINA MEDITERRÀNIA APLICADA
Tipus d'assignatura: OBLIGATÒRIES (Curs: 1)