Competencies and objectives
Course context for academic year 2021-22
La asignatura LENGUA EXTRANJERA PARA EL TURISMO (II): FRANCÉS se sitúa en el contexto de los titulados superiores en Dirección y Planificación del turismo. Se requiere un nivel intermedio de lengua francesa correspondiente al nivel B1 del marco común de referencia europea.
Course content (verified by ANECA in official undergraduate and Master’s degrees) for academic year 2021-22
General Competences (CG)
- CG1 : Acquire and innovative, prospective and proactive attitude.
Specific Competences (CE)
- CE21 : Know how to represent the organisation.
Learning outcomes (Training objectives)
No data
Specific objectives stated by the academic staff for academic year 2021-22
Competencias Generales del Título (CG)
CG1: Tener visión innovadora, prospectiva y proactiva.
Competencias específicas (CE)
CE21: Saber representar a la organización.
CG1, CG3, CG4, CG5, CG7, CG8, CG9
CE1, CE4, CE5, CE10, CE11, CE19, CE22
Los objetivos son los siguientes:
1. Conocer el proceso de búsqueda de un empleo en el sector turístico
2. Ser capaz de presentarse a una entrevista de trabajo en el sector turístico
3. Conocer las empresas del sector turístico y saber presentarlas
4. Conocer las regiones francesas y saber presentarlas
General
Code:
41027
Lecturer responsible:
Gauchi Sendra, Joan Modest
Credits ECTS:
3,00
Theoretical credits:
0,00
Practical credits:
1,20
Distance-base hours:
1,80
Departments involved
-
Dept:
MIXED LANGUAGES
Area: FRENCH STUDIES
Theoretical credits: 0
Practical credits: 1,2
This Dept. is responsible for the course.
This Dept. is responsible for the final mark record.
Study programmes where this course is taught
-
UNIVERSITY MASTER'S DEGREE IN TOURISM MANAGEMENT AND PLANNING
Course type: OPTIONAL (Year: 2)