Competències i objectius
Context de l'assignatura per al curs 2021-22
La asignatura Trabajo Fin de Grado se ubica en el cuarto curso del plan de estudios del Grado en Gastronomía y Artes Culinarias tratándose de una asignatura obligatoria tal y como recogen los Reales Decretos 1393/2007, de 29 de octubre y 861/2010, de 2 de julio, por los que se establece la ordenación de las enseñanzas universitarias oficiales.
Las directrices que se establecen en la Universidad de Alicante para el desarrollo de esta asignatura quedan recogidas en la Normativa sobre los Trabajos de Fin de Grado/Trabajos de Fin de Máster en la Universidad de Alicante aprobada en el Consejo de Gobierno de la Universidad de Alicante el 30 de octubre de 2012 y publicada en el BOUA el 31 de octubre de 2012, así como la normativa propia de la Facultad de Ciencias.
Mediante la realización del Trabajo de Fin de Grado el alumnado deberá demostrar que ha adquirido, durante el transcurso de sus estudios deGastronomía y Artes Culinarias, tanto las competencias específicas de la titulación, como las competencias generales o transversales tales como competencias lingüísticas en idioma extranjero (nivel B1), las relativas a la búsqueda y organización de documentación, a la redacción clara y concisa de una memoria escrita que recoja un trabajo original del alumno/a, y a la presentación en público de su trabajo de manera clara y adecuada.
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials) per al curs 2021-22
Competències transversals
- CT1 : Llegir i comprendre textos en un idioma estranger
- CT2 : Demostrar destreses i habilitats en informàtica i sistemes informacionales
- CT3 : Demostrar habilitats en comunicació oral i escrita
Competències generals
- CG2 : Mostrar capacitat de síntesi i raonament crític en l'anàlisi dels entorns gastronòmics i culinaris.
- CG3 : Resoldre tasques o realitzar treballs professionals en l'àmbit gastronòmic en el temps assignat per a açò, mantenint la qualitat del resultat.
- CG6 : Adquirir coneixements d'altres cultures i costums que capaciten per a treballar en un context professional internacional en l'àmbit de la gastronomia.
Resultats d'aprenentatge (Objectius formatius)
L'estudiant ha de ser capaç de fer, presentar i defensar públicament un treball, al final dels estudis de grau, que siga el resultat de la integració dels continguts i les competències treballades en les diverses assignatures.
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2021-22
El estudiante debe ser capaz de realizar, presentar y defender públicamente un trabajo al final de sus estudios de grado que sea el resultado de la integración de los contenidos y las competencias trabajadas en las distintas asignaturas
Dades generals
Codi:
21741
Professor/a responsable:
Valdes García, Arantzazu
Crèdits ECTS:
6,00
Crèdits teòrics:
0,00
Crèdits pràctics:
0,60
Càrrega no presencial:
5,40
Departaments amb docència
-
Dep.:
Agroquímica i Bioquímica
Àrea: EDAFOLOGIA I QUIMICA AGRICOLA
Crèdits teòrics: 0
Crèdits pràctics: 0,03
Aquest departament és responsable de l'assignatura. -
Dep.:
Ciències Ambientals i Recursos Naturals
Àrea: BOTANICA
Crèdits teòrics: 0
Crèdits pràctics: 0,02 -
Dep.:
Organització d'Empreses
Àrea: ORGANITZACIO D'EMPRESES
Crèdits teòrics: 0
Crèdits pràctics: 0,05 -
Dep.:
Màrqueting
Àrea: COMERCIALITZACIO I INVESTIGACIO DE MERCATS
Crèdits teòrics: 0
Crèdits pràctics: 0,02 -
Dep.:
Geografia Humana
Àrea: GEOGRAFIA HUMANA
Crèdits teòrics: 0
Crèdits pràctics: 0,02 -
Dep.:
Humanitats Contemporànies
Àrea: ANTROPOLOGIA SOCIAL
Crèdits teòrics: 0
Crèdits pràctics: 0,02 -
Dep.:
Química Física
Àrea: QUIMICA FISICA
Crèdits teòrics: 0
Crèdits pràctics: 0,01 -
Dep.:
Psicologia de la Salut
Àrea: PERSONALITAT, AVALUACIO I TRACTAMENT PSICOLOGIC
Crèdits teòrics: 0
Crèdits pràctics: 0,03 -
Dep.:
Infermeria
Àrea: INFERMERIA
Crèdits teòrics: 0
Crèdits pràctics: 0,05 -
Dep.:
Anàlisi Econòmica Aplicada
Àrea: ECONOMIA APLICADA
Crèdits teòrics: 0
Crèdits pràctics: 0,03 -
Dep.:
Química Orgànica
Àrea: QUIMICA ORGANICA
Crèdits teòrics: 0
Crèdits pràctics: 0,01 -
Dep.:
Enginyeria Química
Àrea: ENGINYERIA QUIMICA
Crèdits teòrics: 0
Crèdits pràctics: 0,02 -
Dep.:
Dret Mercantil i Dret Processal
Àrea: DRET MERCANTIL
Crèdits teòrics: 0
Crèdits pràctics: 0,02 -
Dep.:
Fisiologia, Genètica i Microbiologia
Àrea: MICROBIOLOGIA
Crèdits teòrics: 0
Crèdits pràctics: 0,03 -
Dep.:
Química Analítica, Nutrició i Bromatologia
Àrea: NUTRICIO I BROMATOLOGIA
Crèdits teòrics: 0
Crèdits pràctics: 0,12 -
Dep.:
Infermeria Comunitària, Medicina Preventiva, Salud Pública i Història de la Ciència
Àrea: INFERMERIA
Crèdits teòrics: 0
Crèdits pràctics: 0,01 -
Dep.:
Infermeria Comunitària, Medicina Preventiva, Salud Pública i Història de la Ciència
Àrea: MEDICINA PREVENTIVA I SALUT PUBLICA
Crèdits teòrics: 0
Crèdits pràctics: 0,01 -
Dep.:
Ciències del Mar i Biologia Aplicada
Àrea: ZOOLOGIA
Crèdits teòrics: 0
Crèdits pràctics: 0,03 -
Dep.:
Anàlisi Geogràfica Regional i Geografia Física
Àrea: ANALISI GEOGRAFICA REGIONAL
Crèdits teòrics: 0
Crèdits pràctics: 0,03 -
Dep.:
Comunicació i Psicologia Social
Àrea: COMUNICACIO AUDIOVISUAL I PUBLICITAT
Crèdits teòrics: 0
Crèdits pràctics: 0,03
Estudis en què s'imparteix
-
GRAU EN GASTRONOMIA I ARTS CULINÀRIES
Tipus d'assignatura: TREBALL FINAL DE GRAU (Curs: 4)

