Competències i objectius
Context de l'assignatura per al curs 2020-21
El ámbito de la restauración para colectividades está cada vez más implantado en la economía. Se necesita conocer al detalle cómo implantar todos los procesos de calidad en la restauración y gestionar adecuadamente el volumen de las operaciones.
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials) per al curs 2020-21
ESPECIALISTA EN TÈCNIQUES AVANÇADES DE GESTIÓ DE LA RESTAURACIÓ
Competències generals
- CG1 : Millorar capacitat analítica i de síntesi per a resoldre problemes complexos
Competències Específiques
- CE3 : Aplicar i supervisar l'execució de tot tipus de tècniques de manipulació, conservació i regeneració d'aliments
- CE5 : Actuar sota normes de seguretat, higiene i protecció ambiental en hostaleria
MASTER EN DIRECCIÓ DE RESTAURANTS I F&B HOTELER
Competències generals
- CG1 : Millorar capacitat analítica i de síntesi per a resoldre problemes complexos
Competències Específiques
- CE3 : Aplicar i supervisar l'execució de tot tipus de tècniques de manipulació, conservació i regeneració d'aliments
- CE5 : Actuar sota normes de seguretat, higiene i protecció ambiental en hostaleries
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2020-21
"Concienciar de la importancia de la seguridad alimentaria en la restauracio¿n. Conocer las principales bases para implantar un sistema de seguridad a la medida del establecimiento. Defender el sistema ante una inspeccio¿n de sanidad pu¿blica. Poder desarrollar un procedimiento para la gestio¿n de ale¿rgenos."
Dades generals
Codi:
79064
Professor/a responsable:
CARRION LOPEZ, OSCAR
Crèdits ECTS:
3,00
Crèdits teòrics:
0,40
Crèdits pràctics:
0,60
Càrrega no presencial:
2,00
Departaments amb docència
-
Dep.:
ORGANITZACIÓ D'EMPRESES
Àrea: ORGANITZACIÓ D'EMPRESES
Crèdits teòrics: 0,4
Crèdits pràctics: 0,6
Aquest departament és responsable de l'assignatura.
Aquest dep. és responsable de l'acta. -
Dep.:
I. UNIVERSITARI D'INVESTIGACIONS TURISTIQUES (10.17)
Àrea: UNIVERSITAT D'ALACANT (CURSOS D'ESPECIALITZACIÓ - CONTINUA))
Crèdits teòrics: 0
Crèdits pràctics: 0
Estudis en què s'imparteix
-
ESPECIALISTA EN TÈCNIQUES AVANÇADES DE GESTIÓ DE LA RESTAURACIÓ
Tipus d'assignatura: OBLIGATÒRIES (Curs: 1)
-
MASTER EN DIRECCIÓ DE RESTAURANTS I F&B HOTELER
Tipus d'assignatura: OBLIGATÒRIES (Curs: 1)