Competencies and objectives
Course context for academic year 2020-21
El cliente ya no se conforma con una propuesta culinaria, demanda que ese momento de consumo sea una experiencia única. Desde el sector se facilitan soluciones que introducen novedad y variedad en la carta.
Course content (verified by ANECA in official undergraduate and Master’s degrees) for academic year 2020-21
EXPERTO EN DIRECCIÓN DE EMPRESAS DE HOSTELERÍA
General Competences
- CG1 : Millorar capacitat analítica i de síntesi per a resoldre problemes complexos.
- CG4 : Aplicar coneixements teòrics a la pràctica.
Specific Competences
- CE2 : Conèixer, experimentar i dominar les tècniques de laboratori des del rigor científic
- CE4 : Desenvolupar i supervisar processos de preparació i presentació d'elaboracions culinàries bàsiques, complexes i de múltiples aplicacions
- CE7 : Gestionar processos d'aprovisionament en restauració
MASTER EN DIRECCIÓN DE RESTAURANTES Y F&B HOTELERO
General Competences
- CG1 : Millorar capacitat analítica i de síntesi per a resoldre problemes complexos
- CG4 : Aplicar coneixements teòrics a la pràctica
Specific Competences
- CE2 : Conèixer, experimentar i dominar les tècniques de laboratori des del rigor científic
- CE4 : Desenvolupar i supervisar processos de preparació i presentació d'elaboracions culinàries bàsiques, complexes i de múltiples aplicacions
- CE7 : Gestionar processos d'aprovisionament en restauració
Specific objectives stated by the academic staff for academic year 2020-21
No data
General
Code:
79053
Lecturer responsible:
CARRION LOPEZ, OSCAR
Credits ECTS:
2,50
Theoretical credits:
0,40
Practical credits:
0,60
Distance-base hours:
1,50
Departments involved
-
Dept:
COMPANY ORGANISATION
Area: COMPANY ORGANISATION
Theoretical credits: 0,2
Practical credits: 0 -
Dept:
MARKETING
Area: MARKETING AND MARKET RESEARCH
Theoretical credits: 0,2
Practical credits: 0,6
This Dept. is responsible for the course.
This Dept. is responsible for the final mark record. -
Dept:
I. U. D'INVESTIGACIONS TURISTIQUES (10.17)
Area: UNIVERSITAT D'ALACANT (CURSOS D'ESPECIALITZACIÓ - CONTINUA)
Theoretical credits: 0
Practical credits: 0
Study programmes where this course is taught
-
MASTER EN DIRECCIÓN DE RESTAURANTES Y F&B HOTELERO
Course type: COMPULSORY (Year: 1)
-
EXPERTO EN DIRECCIÓN DE EMPRESAS DE HOSTELERÍA
Course type: COMPULSORY (Year: 1)