Competències i objectius
Context de l'assignatura per al curs 2020-21
El cliente ya no se conforma con una propuesta culinaria, demanda que ese momento de consumo sea una experiencia única. Desde el sector se facilitan soluciones que introducen novedad y variedad en la carta.
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials) per al curs 2020-21
EXPERT EN DIRECCIÓ D'EMPRESES D'HOSTALERIA
Competències generals
- CG1 : Millorar capacitat analítica i de síntesi per a resoldre problemes complexos.
- CG4 : Aplicar coneixements teòrics a la pràctica.
Competències Específiques
- CE2 : Conèixer, experimentar i dominar les tècniques de laboratori des del rigor científic
- CE4 : Desenvolupar i supervisar processos de preparació i presentació d'elaboracions culinàries bàsiques, complexes i de múltiples aplicacions
- CE7 : Gestionar processos d'aprovisionament en restauració
MASTER EN DIRECCIÓ DE RESTAURANTS I F&B HOTELER
Competències generals
- CG1 : Millorar capacitat analítica i de síntesi per a resoldre problemes complexos
- CG4 : Aplicar coneixements teòrics a la pràctica
Competències Específiques
- CE2 : Conèixer, experimentar i dominar les tècniques de laboratori des del rigor científic
- CE4 : Desenvolupar i supervisar processos de preparació i presentació d'elaboracions culinàries bàsiques, complexes i de múltiples aplicacions
- CE7 : Gestionar processos d'aprovisionament en restauració
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2020-21
Conocer las principales tendencias del sector de la restauración que demandan los consumidores.
Dades generals
Codi:
79053
Professor/a responsable:
CARRION LOPEZ, OSCAR
Crèdits ECTS:
2,50
Crèdits teòrics:
0,40
Crèdits pràctics:
0,60
Càrrega no presencial:
1,50
Departaments amb docència
-
Dep.:
ORGANITZACIÓ D'EMPRESES
Àrea: ORGANITZACIÓ D'EMPRESES
Crèdits teòrics: 0,2
Crèdits pràctics: 0 -
Dep.:
MARKETING
Àrea: COMERCIALITZACIÓ I INVESTIGACIÓ DE MERCATS
Crèdits teòrics: 0,2
Crèdits pràctics: 0,6
Aquest departament és responsable de l'assignatura.
Aquest dep. és responsable de l'acta. -
Dep.:
I. UNIVERSITARI D'INVESTIGACIONS TURISTIQUES (10.17)
Àrea: UNIVERSITAT D'ALACANT (CURSOS D'ESPECIALITZACIÓ - CONTINUA))
Crèdits teòrics: 0
Crèdits pràctics: 0
Estudis en què s'imparteix
-
MASTER EN DIRECCIÓ DE RESTAURANTS I F&B HOTELER
Tipus d'assignatura: OBLIGATÒRIES (Curs: 1)
-
EXPERT EN DIRECCIÓ D'EMPRESES D'HOSTALERIA
Tipus d'assignatura: OBLIGATÒRIES (Curs: 1)