Competències i objectius
Context de l'assignatura per al curs 2020-21
El cultiu de l'arròs i els seus sistema de producció és bastant desconegut en el món de la gastronomia. Per això, en aquesta assignatura es farà un estudi profund del sistema actual del cultiu de l'arròs i a més s'estudiaran en profunditat les diferents varietats d'arròs que es produeixen a la Comunitat Valenciana i quals són les seues aplicacions en cuina.
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials) per al curs 2020-21
EXPERT EN HISTÒRIA, GLOBALITZACIÓ I TURISME ENTORN DE L'ARRÒS I ALTA CUINA MEDITERRÀNIA
Competències generals
- CG5 : Obtenir coneixements d'arrossos i alta cuina mediterrània d'altres cultures i costums que permeten treballar en un context internacional i en l'àmbit de l'alta cuina mediterrània.
Competències Específiques
- CE2 : Comparar els sistemes de producció d'arròs i la seua gestió mediambiental.
MÀSTER EN ARROSSOS I ALTA CUINA MEDITERRÀNIA APLICADA
Competències generals
- CG5 : Obtenir coneixements d'arrossos i alta cuina mediterrània d'altres cultures i costums que permeten treballar en un context internacional i en l'àmbit de l'alta cuina mediterrània.
Competències Específiques
- CE2 : Comparar els sistemes de producció d'arròs i la seua gestió mediambiental.
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2020-21
- Conéixer els sistemes de producció d'arròs
- Conéixer el funcionament de la Denominació d'origen
- Conéixer quals són les diferents varietats d'arròs
- Conéixer que varietat d'arròs utilitzar segons el tipus de preparació culinària
Dades generals
Codi:
78947
Professor/a responsable:
Zaragoza Martí, Ana
Crèdits ECTS:
3,00
Crèdits teòrics:
0,60
Crèdits pràctics:
0,30
Càrrega no presencial:
2,10
Departaments amb docència
-
Dep.:
INFERMERIA
Àrea: INFERMERIA
Crèdits teòrics: 0,6
Crèdits pràctics: 0,3
Aquest departament és responsable de l'assignatura.
Aquest dep. és responsable de l'acta.
Estudis en què s'imparteix
-
MÀSTER EN ARROSSOS I ALTA CUINA MEDITERRÀNIA APLICADA
Tipus d'assignatura: OBLIGATÒRIES (Curs: 1)
-
EXPERT EN HISTÒRIA, GLOBALITZACIÓ I TURISME ENTORN DE L'ARRÒS I ALTA CUINA MEDITERRÀNIA
Tipus d'assignatura: OBLIGATÒRIES (Curs: 1)