Competencies and objectives
Course context for academic year 2020-21
El alumno que cursa esta asignatura ha obtenido nociones básicas de composición química de los alimentos así como unas nociones fundamentales sobre algunos métodos de análisis de alimentos y la importancia del mismo
Course content (verified by ANECA in official undergraduate and Master’s degrees) for academic year 2020-21
Skills/Skills
- CB10 : Tenir les habilitats d'aprenentatge que permeten continuar estudiant d'una manera que ha de ser, en gran part, autodirigida o autònoma.
- CB6 : Tenir i comprendre coneixements que aporten una base o oportunitat de ser originals en el desenvolupament o aplicació d'idees, sovint en un context de recerca.
- CB7 : Saber aplicar els coneixements adquirits i la capacitat de resoldre problemes en entorns nous o poc coneguts, dins de contextos més amplis o pluridisciplinaris, relacionats amb l'àrea d'estudi.
- CB8 : Ser capaç d'integrar coneixements i enfrontar-se a la complexitat de formular judicis a partir d'una informació que, tot i ser incompleta o limitada, inclou reflexions sobre les responsabilitats socials i ètiques vinculades a l'aplicació dels coneixements i judicis propis.
- CB9 : Saber comunicar les conclusions, a més dels coneixements i les raons últimes que les sustenten, a públics especialitzats i no especialitzats d'una manera clara i sense ambigüitats.
Transversal Competences
- CT1 : Adquirir capacitat d'anàlisi i presa de decisions.
- CT3 : Tenir capacitat d'organització i planificació.
Competencias especialidad 2: Ciencias de los alimentos (CI2)
- CI2.1 : Conèixer les etapes del procés analític total.
- CI2.2 : Conèixer les tècniques instrumentals aplicables a l'anàlisi química d'aliments.
- CI2.3 : Conèixer els fonaments de l'anàlisi química d'aliments i la importància d'aquesta.
Learning outcomes (Training objectives)
No data
Specific objectives stated by the academic staff for academic year 2020-21
General
Code:
36216
Lecturer responsible:
TODOLI TORRO, JOSE LUIS
Credits ECTS:
3,00
Theoretical credits:
0,87
Practical credits:
0,33
Distance-base hours:
1,80
Departments involved
-
Dept:
CHEMICAL ANALYSIS, NUTRITION AND FOOD SCIENCE
Area: ANALYTIC CHEMISTRY
Theoretical credits: 0,87
Practical credits: 0,33
This Dept. is responsible for the course.
This Dept. is responsible for the final mark record.
Study programmes where this course is taught
-
UNIVERSITY MASTER'S DEGREE IN NUTRITION AND FEEDING
Course type: OPTIONAL (Year: 1)