Competencies and objectives

 

Course context for academic year 2020-21

En la asignatura Protección de la Calidad en la Actividad Gastronómica se aborda en profundidad el estudio de las diversos medios que ofrece el derecho para, de un lado, la protección de la creatividad en la restauración y, de otro, la tutela de la calidad en el ámbito gastronómico. Para ello, se prestará especial interés en los diferentes derechos de propiedad intelectual presentes en la industria alimentaria, el sector vitivinícola o la actividad hostelera que sirven para su protección así como otras normas complementarias en materia de competencia desleal o secreto empresarial que sirven al mismo fin. Igualmente, son objeto de estudio los contratos característicos de la actividad gastronómica así como la regulación jurídica de las nuevas tecnologías aplicadas a la restauración.

 

 

Course content (verified by ANECA in official undergraduate and Master’s degrees) for academic year 2020-21

Transversal Competences

  • CT1 : Llegir i comprendre textos en un idioma estranger
  • CT2 : Demostrar destreses i habilitats en informàtica i sistemes informacionales
  • CT3 : Demostrar habilitats en comunicació oral i escrita

 

General Competences

  • CG1 : Ser capaç de treballar en equip i d'organitzar i planificar activitats en l'àmbit de les empreses del sector gastronòmic
  • CG2 : Mostrar capacitat de síntesi i raonament crític en l'anàlisi dels entorns gastronòmics i culinaris.
  • CG3 : Resoldre tasques o realitzar treballs professionals en l'àmbit gastronòmic en el temps assignat per a açò, mantenint la qualitat del resultat.
  • CG7 : Saber aplicar els coneixements adquirits en l'àmbit d'estudi al món professional de la gastronomia, contribuint al desenvolupament dels Drets Humans, dels principis democràtics, dels principis d'igualtat de gènere, de solidaritat, de protecció del medi ambient i de foment de la cultura de la pau.

 

Specific Competences

  • CE13 : Conèixer i comprendre la importància de les denominacions d'origen i les oportunitats que es deriven per al sector gastronòmic
  • CE14 : Conèixer i utilitzar de forma efectiva les eines i mitjans d'informació/comunicació per a una presa de decisions eficient que permeta posicionar i distingir enfront d'uns altres als professionals de la gastronomia
  • CE35 : Conèixer i saber aplicar les normes, estàndards i procediments de seguretat alimentària

 

 

 

Learning outcomes (Training objectives)

No data

 

 

Specific objectives stated by the academic staff for academic year 2020-21

No data

 

 

General

Code: 21718
Lecturer responsible:
GIMENO BEVIA, JOSE VICENTE
Credits ECTS: 6,00
Theoretical credits: 1,80
Practical credits: 0,60
Distance-base hours: 3,60

Departments involved

  • Dept: COMMERCIAL LAW AND PROCEDURAL LAW
    Area: COMMERCIAL LAW
    Theoretical credits: 1,8
    Practical credits: 0,6
    This Dept. is responsible for the course.
    This Dept. is responsible for the final mark record.

Study programmes where this course is taught