Competències i objectius
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2020-21
Tecnificar el sector de la cervesa artesana, dotant als alumnes dels coneixements
necessaris per a establir un negoci en el sector de la cervesa artesana.
Dirigido a
Persones amb interés a iniciar una activitat comercial d'elaboració/distribució/venda
de cervesa artesana i productes afins
Dades generals
Codi:
20160036
Professor/a responsable:
Bonete Pérez, Maria Jose
Crèdits ECTS:
12,00
Crèdits teòrics:
4,80
Crèdits pràctics:
0,00
Càrrega no presencial:
7,20
Departaments amb docència
-
Dep.:
AGROQUIMICA I BIOQUIMICA
Àrea: UNIVERSITAT D'ALACANT (CURSOS D'ESPECIALITZACIÓ - CONTINUA))
Crèdits teòrics: 4,8
Crèdits pràctics: 0
Aquest departament és responsable de l'assignatura.
Aquest dep. és responsable de l'acta.
Estudis en què s'imparteix
-
LA MICROCERVESERIA COM A MODEL DE NEGOCI
Tipus d'assignatura: ESPECIALITZACIÓ (Curs: 1)