Competències i objectius
Context de l'assignatura per al curs 2019-20
Competències de l'assignatura (verificades per ANECA en graus i màsters oficials) per al curs 2019-20
Sense dades
Resultats d'aprenentatge (Objectius formatius)
Sense dades
Objectius específics indicats pel professorat per al curs 2019-20
Analizar, desde una perspectiva interdisciplinar, las claves de la cultura alimentaria mediterránea y como puede contribuir al desarrollo de una gastronomía saludable y enmarcada dentro de un modelo de producción y consumo de alimentos eco-sostenible Conocer la tradición culinaria valenciana y su desarrollo en el contexto de la gastronomía occidental y la dieta mediterránea Analizar el papel que pueden jugar tradiciones culinarias como la valenciana en la recuperación y promoción de una alimentación saludable
Dades generals
Codi:
91007
Professor/a responsable:
BERNABEU MESTRE, JOSEP
Crèdits ECTS:
Crèdits teòrics:
4,00
Crèdits pràctics:
0,00
Càrrega no presencial:
Departaments amb docència
Sense dadesEstudis en què s'imparteix
-
Universitat Permanent
Tipus d'assignatura: OPTATIVA (Curs: Sense curs)